Noutăți despre Familia Regală: Ducesa de Cambridge ar fi însărcinată cu gemeni!

 Oana Pantazi
.

De ceva vreme, vrând-nevrând, toată planeta este la curent cu evoluția sarcinii lui Kate Middleton. Recent însă, pentru că știrea trecuse de la „fierbinte” la „călduț”, a apărut o nouă ipoteză care a pus lumea pe jar: Ducesa de Cambridge ar fi însărcinată cu gemeni!

 

Urmează copilul numărul trei sau… copiii trei și patru?

 

Vestea că ducesa de Cambridge, Kate Middleton, și Prințul William vor deveni părinți pentru a treia oară a fost, săptămâni în șir, subiect de comentarii în online, la fel și grețurile matinale de care suferă viitoarea mămică, dar recent apele s-au tulburat din nou, iar asta nu din cauza sexului viitorului nou-născut (cei mai mulți pot paria că este fetiță), ci pentru că a apărut un nou zvon cu parfum de credibilitate – se spune că Ducesa de Cambridge ar fi însărcinată cu gemeni.

 

Conform unei surse ce a făcut dezvăluiri pentru Life & Style, cel de-al treilea copil al cuplului Kate-William este, de fapt, un… set de gemeni identici. Persoana care a făcut această mărturisire, evident sub acoperirea convenabilă a anonimatului, susține că viitorii părinți ar fi descoperit recent că vor avea nu un copil, ci doi, gemeni identici, atât Kate, cât și William fiind extrem de încântați.

Kate Middleton, la prima ieșire oficială după anunțul sarcinii.

Așa-zisul insider din Familia Regală mai susține că, la început, viitorii părinți au fost „șocați amândoi” când au aflat că este vorba despre o sarcină de gemeni, William exprimându-și temerile cu privire la responsabilitatea ce va cădea pe umerii soției sale după naștere, cu atât mai mult cu cât  Kate trebuie să aibă grijă și de ceilalți doi copii ai lor – Prințul George (5) și Prințesa Charlotte (2).

E greu de ghicit că Ducesa de Cambridge e însărcinată, darmite că are gemeni…

Aceeași persoană bine informată din anturajul lui Kate și William susține că Regina Elisabeta a II-a ar fi încântată că i se vor naște doi strănepoți, însă, pe de altă parte, publicația Gossip Cop, pe baza unui comunicat emis de Palatul Kensington, în care apare cuvântul baby, și nu babies (copii), susține că viitorii părinți nu așteaptă gemeni. Cine deține adevărul încă nu știm, dar dacă vă amintiți că zvonurile despre sarcina lui Kate au apărut cu ceva vreme înainte de anunțul oficial, iar atunci nu le-a prea dat nimeni crezare, nu putem spune decât că orice e posibil. Mai avem de așteptat mai puțin de 6 luni…

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton