Noi imagini de la nunta Alinei Vidican cu Claude Senhoreti. Ce declarație de iubire i-a făcut soțul ei: „Îți jur că...”

 Sutiu Theodora
.

Noi imagini de la nunta Alinei Vidican cu Claude Senhoreti. Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, și Claude Senhoreti, iubitul ei, au avut nunta, pe 26 august, iar petrecerea s-a desfășurat într-un local exclusivist din orașul Boca Raton, Florida, Statele Unite. Chiar dacă vedeta noastră a preferat să nu mediatizeze evenimentul, soțul ei nu s-a putut abține.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Așa cum a făcut-o încă din ziua grandioasei nunți, Claude Senhoreti a postat mândru încă o dată, o imagine cu Alina Vidican în rochie de mireasă. Fosta soție a lui Cristi Borcea a avut două ținute și părut coafat cu multă atenție și stil, una mai sexy decât cealaltă.

alina-1-2alina-1-2

Noi imagini de la nunta Alinei Vidican cu Claude Senhoreti: „Te iubesc'

Mai mult decât atât, Claude Senhoreti i-a făcut Alinei Vidican declarație publică de iubire, care a fost apreciată de câteva sute de fani.

„Domnul și doamna Senhoreti. Una dintre cele mai frumoase zile din viața mea. Te iubesc din toată inima, sufletul meu pereche, iubita mea, cea mai bună prietenă a mea. Îți jur că nu te voi dezamăgi niciodată, să te încurajez, să te respect, să te protejez și să te iubesc până la sfârșitul vieții mele. TE IUBESC ❤️', a scris milionarul pe Instagram.

Citește și: Cum și-a cunoscut Alina Vidican iubitul. Claude:'M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervată'

Citește și: Alina Vidican și Claude Senhoreti s-au căsătorit!Primele imagini de la nuntă

Citește și: Nicole Cherry, pictorial exclusiv alături de Florin înainte să devină părinți. A dezvăluit numele fetiței

Citește și: Beatrice Rancea a demisionat din funcția de director al Operei din Iași

Cât a costat meniul de la nunta cuplului Alina Vidican și Claude Senhoreti

Meniul de la nunta Alinei Vidican și a soțului ei, Claude Senhoreti nu a fost deloc ieftin. Potrivit cancan.ro, prețul unui meniu începe de la 12.279 de dolari pentru 50 de invitați. De aici, se înțelege că meniul pentru un invitat pornește de la… 246 de dolari. Și nu doar suma a fost spectaculoasă, ci și mâncarea cu care s-au delectat nuntașii.

Meniul de la nunta Alinei Vidican și a soțului ei, Claude Senhoreti, a conținut preparate alese. Mâncărurile au fost diverse, pentru ca invitații să aibă de unde să aleagă. Au putut opta fie pentru delicatesele din gastronomia italiană, fie din cea braziliană, americană și românească.

Deși s-a căsătorit la mii de kilometri distanță, mireasa Alina Vidican a dorit ca pe mese să se răgească și sărmăluțele cu mămăligă și smântântă, scrie Fanatik.

Ce cadou a primit Alina Vidican de la Claude Senhoreti în ziua nunții

Claude Senhoreti o iubește nespus de mult pe Alina Vidican, așa că i-a oferit drept dar de nuntă în valoare de jumătate de milion de euro. Mai exact, este cunoscut faptul că pasiunea pentru mașini a fost cea care i-a adus împreună, așa că Claude Senhoreti i-a făcut cadou Alinei Vidican o mașină de lux, înmânându-i cheile chiar în ziua nunții.

În plus, cei doi sunt pasionați și de sporturile de motor, Claude Senhoreti fiind chiar pilot de curse.

Am descoperit că are o pasiune pentru mașini, amândoi conduceam un Porsche 911. În acea noapte, a trebuit să plec devreme pentru a sta cu copiii mei, dar a doua zi, la 6:30 dimineața, i-am trimis un mesaj și am invitat-o la un brunch din ziua aceea.

Atunci ne-am dat seama că ne îndrăgostim unul de celălalt, pentru că avem atât de multe în comun. Am decis să fim discreți până când ne-am hotărât să ce căsătorim’, povestea Claude Senhoreti, soțul Alinei Vidican.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton