Cine prezintă Vorbește Lumea, după retragerea lui Cove. Ei sunt noii colegi ai Adelei Popescu

 Miniosu Alexandra
.

Cine prezintă „Vorbește Lumea', după retragerea lui Cove? Este întrebarea care a stat pe buzele tuturor, după ce prezentatorul TV a ales să plece. Adela Popescu are doi colegi noi, de care este foarte încântată. Vă dăm un indiciu: sunt cunoscuți atât în online, cât și în lumea radio-ului. Iată despre cine este vorba!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Noul sezon „Vorbește Lumea' a fost „inaugurat' astăzi, pe 30 august 2021. La cârma emisiunii, telespectatorii au fost bucuroși să o revadă pe frumoasa Adela Popescu. Show-ul de pe PRO TV le-a pregătit fanilor însă și alte mari surprize. Două vedete l-au înlocuit pe Cove, după ce acesta a hotărât să se retragă, după șase sezoane. Este vorba despre doi oameni de radio cunoscuți în România.

v10-7v10-7

Astăzi, după o pauză de opt luni în care s-a ocupat de sarcină, Adela Popescu i-a bucurat pe telespectatori cu revenirea ei la „Vorbește Lumea'. Tot astăzi, soția lui Radu Vâlcan și-a prezentat noii colegi din cadrul emisiunii. Aceștia sunt oamenii de radio Bogdan Ciudoiu și Andrei Lăcătuș. Cel din urmă este celebru sub porecla de „Shurubel'.

Citește și: Adela Popescu revine la Vorbește Lumea:”Radu e gata să îmi pregătească…”

Citește și: Cove pleacă de la Vorbește Lumea:”Schimbările sunt bune când…”

Citește și: Cuza are o nouă iubită! Ramona Olaru, primele declarații:„El are pe altcineva…'

Citește și: Alina Sorescu, gest neașteptat după zvonurile că divorțează de Alexandru Ciucu.A șters toate fotografiile cu soțul ei

Cine prezintă „Vorbește Lumea', după retragerea lui Cove

Așadar, „Vorbește Lumea' are acum o formulă nouă, după ce echipei i s-au alăturat Bogdan Ciudoiu și Andrei Lăcătuș, cunoscut drept Shurubel. Atât ei, cât și colega lor, Adela Popescu, s-au arătat încântați de colaborarea inedită, semn că se vor înțelege de minune.

Shurubel a mărturisit că este pentru prima dată când participă într-o producție de o asemenea anvergură. Omul de radio în vârstă de 33 de ani a făcut și o dezvăluire surprinzătoare legată de viața personală. Acesta a povestit că a rămas cu această poreclă din perioada liceului, după ce antrenorul l-a numit așa.

„Mă bucur foarte tare că sunt aici. Este pentru prima dată când lucrez într-o producție de anvergura aceasta. (…) «Shurubel» vine din liceu. Am avut un antrenor la echipa de fotbal care nu mă băga niciodată în teren, eu eram în clasa a X-a și jucau doar cei de a XI-a și a XII-a.

L-am rugat pe un coleg din a XII-a să mă lase să intru neoficial în joc, iar, la un moment dat, și-a dat seama antrenorul. Se uită și zice: «Bă, care l-ai băgat pe Shurubel?». De acolo mi-a rămas așa. După liceu am mers la radio. Ultimii 5 ani de radio național au fost la matinal. Apoi am luat un an sabatic pentru a mă odihni', a declarat Shurubel despre „Vorbește Lumea'.

La scurt timp după ce și-a spus povestea de viață, în platou a venit și colegul lui și al Adelei Popescu, Bogdan Ciudoiu. El a fost coleg de radio cu Shurubel. Acesta se va ocupa de relatarea celor mai importante și recente știri ale zilei, la „Vorbește Lumea'.

Cove a plecat de la „Vorbește Lumea' după 6 sezoane

Cove a plecat de la „Vorbește Lumea' după ce a prezentat 6 sezoane. Vedeta a avut și un mesaj pentru fanii lui, care l-au urmărit cu sufletul la gură, în fiecare ediție. El a subliniat că schimbările fac parte din viața fiecăruia și că sunt benefice atunci când vin la momentul oportun. Cât despre show-ul de la PRO TV, l-a descris drept o perioadă frumoasă din viața lui.

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea.

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă aștept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!', a declarat Cove, anunțându-și retragerea de la PRO TV.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton