Nicoleta Voicu a lipsit de la cununia fiului ei. De ce a refuzat să meargă: "Nu a fost cale de mijloc"

 Oana Pantazi
.

Pentru artistă lucrurile nu au mers bine în ultima perioadă și par să devină tocmai tensionate, iar asta deoarece, deși a fost soacră mare, Nicoleta Voicu a lipsit de la cununia fiului ei. Artista a mărturisit că a ales să nu participe, după ce a fost jignită de propiul copil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMEBRIE, GRATIS, AICI!

Deși a devenit, cum se spune în popor, soacră mare, Nicoleta Voicu a lipsit de la cununia fiului ei, artista preferând să nu participe, după ce a avut o discuție destul de tensionată cu fiul ei. Chiar dacă totul a ponit de la bunele ei intenții, deznodământul a fost unul nefericit. Iată care a fost motivul pentru care artista nu i-a fost alături fiului ei în cel mai important moment.

nicoleta-voicu-a-lipsit-de-la-cununia-fiului-ei-nicoleta-voicu-a-lipsit-de-la-cununia-fiului-ei-

Nicoleta Voicu a lipsit de la cununia fiului ei

Un moment de mândrie pentru oice mamă, nunta copilului ei, pentru Nicoleta Voicu s-a transformat în ceva neplăcut și dureros, după cum a povestit artista. De altfel, aceasta a mărturisit că relația cu familia ei a descumpănit-o de mai multe ori în trecut, prăpastia devenind tot mai adâncă.

Prin atâtea am trecut și despărțirile din ultima perioadă din viața mea m-au făcut una cu pământul. M-au adus la nivelul pământului la propriu și la figurat. Și a fost un minus pentru mine, pentru că s-a creat o punte între familia mea și mine, adică între cei care nu au grija zilei de mâine, cei care sunt înstăriți și eu, care am fost nevoită să iau viață de la zero„, a declarat Nicoleta Voicu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Citește și: Designerul Mihai Albu și Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorge Turda, au avut o relație: „Dacă nu eram amândoi după niște eșecuri….”

Citește și: Soprana Angela Gheorghiu, în scandal cu dirijorul Cristian Măcelaru:'Eşti un laş şi un trădător, un alt român'

Citește și: Cine sunt părinții lui Denise Rifai. Tatăl este iordanian și mama româncă

Citește și: Cum arată fiica lui Sorin Bontea, la 20 de ani.Miruna atrage toate privirile, în costumul de baie

Nicoleta Voicu a povestit că a avut doar bune intenții, greșeala ei fiind că a anunțat în social media că fiul ei se însoară și că va deveni soacră mare. Acest lucru nu a fost însă pe placul fiului artistei, care a fost deranjat de faptul că mama lui a vobit despre eveniment. Drept urmare, artista a considerat că este mai bine să nu participe la cununia fiului ei.

A fost cununia civilă, m-a anunțat data la care va fi și am îndrăznit să îmi exprim și eu bucuria pe rețele de sociale, că orice mamă. Am pus câteva fotografii și un titlu sugestiv ‘Am ajuns și soacra mare’. Apoi, a fost preluat de presă, dar a fost un articol frumos și chiar mă bucuram de asta după atâtea lucruri negative scrie despre mine. Nu cred că au trecut cinci minute de las apariția articolului și am primit un telefon, de la fiul meu, în care s-a arătat supărat pentru postarea făcută„, a mai spus artista pentru sursa citată.

Artista a fost jignită de fiul ei

Cu toate că anunțul făcut a pornit din cele mai bune intenții, Nicoleta Voicu a lipsit în cele din urmă de la cununia fiului ei. Discuția dintre mamă și fiu a degenerat în cele din urmă și, spune artista, propriul ei copil nu i-a dat de ales. După ce acesta a fi folosit folosit cuvinte jignitoare față de cea care i-a dat viață, artista a decis că este mai bine să nu se prezinte la cununia băiatului ei.

Nu a fost cale de mijloc. Tonul lui devenea din ce în ce mai imperativ, poruncitor și la un moment dat a lansat o expresie care nici nu poate fi reprodusă la televizor, una care face parte din categoria expresiilor din trafic. Am rămas șocată, m-am uitat la numărul de telefon de zece ori pentru că nu am crezut că vorbesc cu el.„, a mai precizat Nicoleta Voicu, tot pentru Antena Stars.

Ieri-seară, atista a postat pe contul de socializare versurile unui cântec foarte grăitor – „A lipsit… săraca mamă”, conchizând: „Asta e viața. Are… surprizele ei”.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton