Un martor a povestit cum s-a produs accidentul în care a murit medicul Călin Doboș: „Inițial, am crezut că a căzut de pe pod. A făcut o depășire haotică și...”

 Dumitrache Laura
.

Un martor a povestit cum s-a produs accidentul în care a murit medicul Călin Doboș. Călin Doboș, „esteticianul vedetelor”, a murit într-un accident cumplit de motocicletă. Medicul chirurg avea 48 de ani, era căsătorit și avea un fiu de 19 ani. Un martor care a văzut întreg accidentul, a făcut declarații cutremărătoare despre modul în care Doboș conducea scuterul. Accidentul s-a produs pe Podul Basarab din Capitală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Un martor a povestit cum s-a produs accidentul în care a murit medicul Călin Doboș. Chirurgul vedetelor, Călin Doboș, a murit miercuri, 26 octombrie, într-un accident de motocicletă, produs pe Podul Basarab. Impactul a fost atât de puternic, încât Doboș nu a supraviețuit. Un martor a povestit ultimele momente din viața medicului estetician.

dobos-accidentdobos-accident

Potrivit martorului, Călin Doboș a făcut depășiri haotice în trafic și avea viteză. Medicul chirurg a pierdut controlul scuterului și a intrat în stâlp, iar motocicleta a mers în față. De asemenea, martorul a declarat că Doboș s-a lovit de bordură și de stâlp, după care a rămas inconștient.

Citește și: Reacțiile vedetelor după ce medicul estetician Călin Doboș a murit:”Un om deosebit și special „

Citește și: Care au fost vedetele operate de medicul estetician Călin Doboș:”Vestea m-a șocat”

Citește și: Povestea adevărată a unei dependente de sex:”Mi-am înşelat soţul cu peste 20 de bărbaţi. Cu toţi am orgasm, numai cu el NU!”

Citește și: Povestea adevărată a unei dependente de sex:”Mi-am înşelat soţul cu peste 20 de bărbaţi. Cu toţi am orgasm, numai cu el NU!”

Un martor a povestit cum s-a produs accidentul în care a murit medicul Călin Doboș

Chirurgul vedetelor, Călin Doboș, a murit într-un accident de motocicletă, la vârsta de 48 de ani. Medicul estetician nu a mai putut fi salvat de medicii ajunși la fața tragediei. Un martor a povestit ultimele clipe din viața lui Călin Doboș. Acesta a declarat că Doboș conducea haotic și cu vitează, iar când a urcat pe Podul Basarab, scuterul a ricoșat și s-a izbit de un stâlp.

Mergeam spre podul Basarab, am trecut intersecția și omul acesta cu scuterul, am văzut că a făcut o depășire haotică, s-a băgat în fața unui…, a depășit o mașină. A pierdut controlul și a intrat în stâlp, scuterul mergând în față. Inițial am crezut că a căzut de pe pod omul, am oprit mașina. El mergea haotic, haotic rău de tot. A depășit mai multe mașini și când a intrat pe podul Basarab, a făcut stânga-dreapta cu scuterul, s-a lovit de bordură și a rămas inconștient, s-a lovit de stâlp, iar scuterul a mers înainte.Da, avea viteză. Dar nu mi-am dat seama, inițial, că nu era nimeni pe scuter, până când nu a căzut în fața mea și a trebuit să mă opresc.', a dezvăluit martorul pentru Antena Stars.

Călin Doboș a făcut trei ani de închisoare pentru malpraxis

De-a lungul carierei sale, Călin Doboș a întâmpinat situații dificile. Acesta era cunoscut ca fiind esteticianul vedetelor, fiind responsabil pentru imaginea impecabilă a mai multor dive din showbiz, precum Bianca Drăgușanu, Vica Blochina, Nicoleta Luciu sau Cristina Spătar.

Doboș a murit la doar câteva luni după ce fusese eliberat din închisoare, după ce a fost acuzat de malpraxis. O pacientă de-ale sale a murit în urma unei liposucții, efectuate în 2013. Călin Doboș ispășise o pedeapsă de trei ani de închisoare.

Doboș a fost prins în timp ce încerca să părăsească țara

După ce a primit sentința, medicul a fost prins în timp ce încerca să părăsească țara și s-a pus în aplicare măsura de arest. Pe 6 iulie 2022, Curtea de Apel Galați a pronunțat verdictul definitiv în procesul penal deschis împotriva medicului. Instanța a decis ca Doboș să plătească daune morale și materiale de 498.500 lei, la care se adaugă alți 28.000 de lei către Spitalul de Urgență dinGalați.

Judecătorii l-au condamant la trei ani de închisoare cu executare pe data de 11 decembrie 2020. De asemenea, lui Călin Doboș i-a fost interzis să-și mai exercite profesia pe o perioadă de 4 ani.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton