Calvarul prin care trece Nicoleta Voicu de 2 ani! A ajuns la Poliție și dă vina pe Gheorghe Turda: "Apelurile de la 12 noaptea..."

 Cica Cristina
.

Nicoleta Voicu, fosta parteneră a lui Gheorghe Turda, trăiește un coșmar de aproximativ doi ani! Primește apeluri insistente în miez de noapte de la o persoană necunoscută și, cum a ajuns la capătul puterilor, artista a mers la poliție pentru a rezolva problema!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Voicu nu mai rezistă! Artista este exasperată de apelurile pe care le primește în miez de noapte de la o persoană necunoscută!

Tocmai când credea că a scăpat și că persoana a încetat să o mai contacteze, a reînceput calvarul și să fie din nou agasată. Artista nu crede că ar fi vorba despre o simplă coincidență, dat fiind că totul a reînceput după schimbul de replici pe care l-a avut cu fostul partener, Gheorghe Turda.

Nicoleta-Voicu-Gheorghe-Turda-1Nicoleta-Voicu-Gheorghe-Turda-1

Teroarea asta o trăiesc de doi ani. Coincidență nu poate să fie pentru că vin doar când apar pe acest subiect.(…) E veșnic îndrăgostit, cred că sunt muza vieții lui. Nu mai am alte explicații din moment ce el nu mă poate scoate din mintea lui. E îndrăgostit. Dacă la 12 noaptea te gândești la persoana de care te-ai despărțit”, a transmis Nicoleta Voicu.

Citește și: Scandal între Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda:”Nu ți-e rușine să-mi umilești familia?”

Citește și: Gheorghe Turda, primele declarații despre legătura dintre Nicoleta Voicu și Mihai Albu:”Femeia care a înșelat o dată, înșală și…”

Citește și: Lidia Buble, probleme serioase de sănătate:„Am o durere cruntă. E nevoie de antibiotic și injecții'

Citește și: Oana Roman a depus actele de divorț. Cum se înțelege acum cu Marius Elisei:„Avem o relație…'

Nicoleta Voicu a depus plâgere la poliție

Exasperată de-a dreptul de apelurile primite în toiul nopții, vedeta a decis să meargă la o secție de poliție pentru a depune plângere. A hotărât să opteze pentru calea legală în speranța că va reuși să scape de problema care nu îi dă pace.

„Sunt în drum spre poliție pentru că s-au reluat acele apeluri la 12 noaptea și nu sunt coincidențe pentru că eu am salvat toate numerele care mă sunau. Nu știu ce se ascunde în spatele acestor apeluri, mai ales că orele nu sunt deloc de bun simț. Sunt blocate numerele respective, adică sunt aceleași persoane', a mai spus Nicoleta Voicu.

Reacția lui Gheorghe Turda după acuzațiile Nicoletei Voicu

Gheorghe Turda susține că el ar trebuie, de fapt, să fie lăsat în pace. Interpretul de muzică populară consideră că Nicoleta Voicu ar trebui să se ocupe de cariera ei și să-și croiască un alt drum, pe care să nu se intersecteze.

„Să își vadă de meserie că ea vrea să fie artistă, dar deocamdată nu e. Să mă lase în pace și să-și vadă de drumul vieții ei', a subliniat Gheorghe Turda.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton