Mihai Budeanu, primul interviu după ce s-a vindecat de COVID-19: "Am stat tot timpul la pat. După 5-6 zile..."

 Cica Cristina
.

Mihai Budeanu, solistul de la 3 Sud Est, s-a vindecat de COVID-19, însă a scăpat ca prin miracol, după cum a declarat cu altă ocazie. I s-au dat doar 5% șanse de supraviețuire, însă a reușit să treacă de momentele critice. Acum se simte bine și a vorbit despre tratamentul cu Ivermectină, luat la sugestia medicului Ion Alexie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a trecut prin experiența COVID-19, care nu a fost una deloc ușoară. A luptat pentru viața lui, cu toate că i s-au dat doar 5% șanse de supraviețuire.

Solistul a povestit la Sinteza Zilei, de la Antena 3, că a reușit să se vindece de boală după administrarea tratamentului cu Ivermectină. Aceasta a fost achiziționată dintr-un magazin veterinar, la sugestia medicului Ion Alexie, care lucrează într-un spital din Las Vegas, SUA.

Mihai-Budeanu-COVID-19-1-2Mihai-Budeanu-COVID-19-1-2

Mihai Budeanu: „Ivermectina mi-a recomandat-o doctorul Alexie”

Eu nu pot decât să-i mulţumesc foarte mult doctorului Alexie, pentru că pur şi simplu m-a salvat de la moarte. Mi s-au dat doar 5% şanse de supravieţuire, iar acest medic a reuşit să mă pună pe picioare într-un timp ok. Am ajuns la Terapie Intensivă, am urmat tot protocolul care se foloseşte în România, mai puţin Ivermectina, pe care mi-a recomandat-o doctorul Alexie şi a spus că trebuie folosită urgent', i-a spus Mihai Budeanu lui Gâdea.

Cu câteva zile înainte, specialistul a precizat în cadrul aceleași emisiuni că niciunul dintre pacienții cu COVID-19 nu a prezentat reacții adverse după administrarea Invermectinei.

Medicamentul a trecut deja de comisia de specialitate de avizare din Ministerul Sănătăţii în vederea inițierii testelor clinice, pentru a fi utilizat, a anunțat Mihai Gâdea.

Citește și: Cu ce tratament s-a vindecat de COVID-19 Mihai Budeanu de la 3 Sud Est.Artistul se află acum în perioada de recuperare

Citește și: Ce frumoși și talentați sunt copiii lui Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est.Ștefan și Sara au pasiuni artistice

Citește și: Calvarul prin care trece Nicoleta Voicu de 2 ani! A ajuns la Poliție și dă vina pe Gheorghe Turda:„Apelurile de la 12 noaptea…'

Citește și: Dan Negru a debutat în televiziune, acum 26 de ani. Ce sacrificiu regretă că a făcut:„Nu cred că a meritat' / EXCLUSIV

Mihai Budeanu: „Nu am avut efecte secundare”

Mihai Budeanu a subliniat și el că nu a avut niciun fel de problemă până la acest moment, după ce a luat medicamentul. Consider că acest medicament Ivermectină, poate sună că eu îi fac reclamă, dar nu… Dacă acest lucru spus de specialişti că Ivermectina foloseşte foarte mult pentru a înlătura acest virus, luptă cu el, de ce să nu-l luăm?

Ivermectina am luat-o la început, când eu mă simţeam foarte rău şi luând acest medicament, starea mea începea să se îmbunătăţească. Am stat tot timpul la pat. După 5-6 zile, am început să-mi revin, să pot să respir normal. Nu am avut efecte secundare, absolut niciunul. Pot să vă spun că sunt în viaţă. Dacă era să se întâmple ceva… ', a transmis Mihai Budeanu.

Cum se simte Mihai Budeanu, după experiența COVID-19

Mihai Budeanu a confirmat că a avut nevoie de tratament cu plasmă și medicamentație, totul fiind prescris de un medic român din Las Vegas.

Despre umările după COVID-19, artistul a vorbit în urmă cu câteva săptâmâni la Vorbește Lumea. Artistul susține că este un norocos, dat fiind că nu a rămas cu sechele. Nu s-a apucat de sport, însă face mișcare în fiecare zi.

Cazul meu este fericit. Nu am nicio problemă, sechele nu există, memoria e foarte bună. Urc scări, nu am nevoie de lift. Încerc în fiecare zi să-mi găsesc de lucru, ies la plimbare, urc scări. Nu m-am apucat de sală, nu cred că sunt pregătit. O să mai las să mai treacă un timp', a mai povestit Mihai Budeanu, după ce s-a vindecat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton