Nicoleta Nucă, detalii de culise de la „Bravo, ai stil!”: „Problemele de sănătate mă deconcentrează”

 Miniosu Alexandra
.

Nicoleta Nucă a dezvăluit detalii de culise de la „Bravo, ai stil!'. Cântăreața, alături de celelalte concurente, au început deja filmările pentru sezonul cu numărul 7. Deși este entuziasmată că participă la emisiune, problemele de sănătate îi dau mari bătăi de cap. Artista a vorbit public despre starea ei, susținând că face eforturi mari pentru a se concentra!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Nucă a oferit detalii de culise de la „Bravo, ai stil!', sezonul 7, povestind despre ce nu se vede la televizor. Frumoasa cântăreață a dat de înțeles că a acceptat cu încântare să participe în concurs și își dă toată silința pentru a-i impresiona pe jurați. Problemele de sănătate îi bagă însă „bețe-n roate' și din cauza lor, uneori, nu poate să se concentreze.

n1-3n1-3

Mereu deschisă cu fanii ei, Nicoleta Nucă a ținut să le împărtășească primele impresii de la „Bravo, ai stil!'. Astfel, după primele zile de filmări, vedeta a oferit și câteva detalii de culise. Concurenta de la Kanal D a susținut că emisiunea îi ocupă două zile din săptămână și că în acea perioadă stă de dimineață până seara pe platou.

Citește și: Cine este Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil!.A avut o adolescență dificilă

Citește și: Anda Adam și Nicoleta Nucă participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Citește și: Sofia Vicoveanca, ieșire nervoasă în timpul unui concert. Care a fost motivul:„Hai, afară!'

Citește și: Andreea Marin, adevărul despre relația cu Ion Țiriac:„Îmi este drag omul acesta'

Nicoleta Nucă, detalii de culise de la „Bravo, ai stil!'

Tot ea a susținut că la „Bravo, ai stil!' este mult mai greu decât și-ar fi imaginat sau se vede de pe micile ecrane. Conform spuselor sale, întreaga echipă, de la concurente, la jurați, muncesc foarte mult pentru ca să fie mulțumiți de rezultat.

„În primul rând, după cum bine știți, am început deja filmările pentru „Bravo, ai stil!' și asta ne ocupă două zile din săptămână, în totalitate. Suntem la platou de dimineața până seara și știu că ar putea apărea întrebări de genul 'Păi și ce e așa complicat să te îmbraci frumos și să defilezi?'.

Dar vă asigur că este mult mai multă muncă în spate, atât din partea noastră, a concurentelor, cât și din partea juraților și a echipei de producție!', a spus Nicoleta Nucă pe Instagram, conform wowbiz.ro.

„Este mult mai greu decât mi-aș fi imaginat'

În continuarea mesajului, Nicoleta Nucă le-a explicat internauților că emoțiile sunt trăite la cote maxim la „Bravo, ai stil!'. Asta pentru că niciuna dintre concurente nu știe dacă ținuta pregătită să fie notată va fi pe placul juraților. Pentru ea, experiența este ca un loc nou, în care trebuie să „găsească calea prin întuneric'.

„Este mult mai greu decat mi-aș fi imaginat și decât se vede pe micile ecrane, pentru că tot ceea ce facem și pregătim și gândim, cu ajutor sau fără ajutor, în materie de ținute, muzică și momente, este acoperit de un voal de mister, în ceea ce privește rezultatul și reacțiile juraților și a celor de acasă.

Este ca și cum ai fi pus să descoperi ieșirea dintr-un loc nou, necunoscut ție, dar legat la ochi… și dibuiești prin întuneric, încercând să găsești calea, fără să te izbești de fiecare colț sau toc de ușă și fără să te accidentezi. Totodată, este frumos! Este o experiență nouă și interesantă care ne face să ieșim din zona de confort și să ne vedem și prin ochii altora', a mai spus ea.

Nicoleta Nucă de la „Bravo, ai stil!' se confruntă cu probleme de sănătate

Din păcate, Nicoleta Nucă se confruntă în această perioadă și cu unele probleme de sănătate. Din cauza lor, vedeta nu se poate concentra cum trebuie și uneori simte că o dezechilibrează. Pentru a da totuși randament, încearcă să-și adune toată energia și să o folosească acolo unde e neapărat nevoie de ea.

„Pe lângă asta, un alt motiv pentru am fost și sunt mai absentă pe social media e faptul că de ceva zile mă confrunt cu niște probleme de sănătate, care mă dezechilibrează și mă deconcentrează foarte mult de la ceea ce fac și-i doresc să fac. Încerc să concentrez toată energia care îmi mai rămâne, dar acolo unde este nevoie de ea', a adăugat cântăreața.

Artista și-a liniștit fanii și le-a explicat că problemele nu sunt atât de mari, încât să fie nevoie să meargă la spital. Starea ei însă este una suficient de slăbită, lucru care o stresează și debusolează.

„Nu este nimic atât de grav, încât să fiu nevoită să merg la spital, dar starea mea este suficient de slăbită, încât nu pot da randament maxim în activitățile mele. Pentru mine sunt destul de stresante și frustrante situațiile în care corpul meu nu are toate „motoarele pornite' și nu sunt eu în controlul lui în totalitate. Pentru un „control freak' – obsedat de control este debusolant…', a mai transmis ea.

„Astfel de situații sunt un semnal de alarmă'

În încheierea confesiunii, Nicoleta Nucă a mărturisit că ia această situație drept un semnal de alarmă. Vedeta a înțeles că trebuie să fie mai atentă la sănătatea ei, să nu o mai neglijeze și să nu mai facă rabat de la odihnă, alimentație echilibrată, etc.

„Cu siguranță, astfel de situații sunt un semnal de alarmă să fiu mai atentă în aceea ce privește sănătatea mea și să nu fac rabat de la lucrurile esențiale și necesare pentru funcționarea optimală a corpului meu, cum ar fi somnul, hidratarea suficientă, alimentația cât mai echilibrată și mișcarea.

Dar, nu-i nimic! Îmi revin eu cât ai clipi în forță și abia aștept să înceapă difuzarea emisiunii și să vedeți și voi ce se întâmplă la BAS în acest an!', a conchis artista.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton