Horoscop chinezesc septembrie 2021. Noroc mare pentru 3 zodii

 Lăstun Ana Maria
.

În luna septembrie 2021, mai multe zodii vor avea mare noroc, potrivit noului horoscop chinezesc. Ne putem aștepta la belșug, liniște și succes pe plan profesional.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Conform celui mai recent horoscop chinezesc, în luna septembrie 2021 zodiile vor avea noroc pe mai multe planuri. Toamna începe cu dreptul, mai ales pentru Șobolani, Trigrii și Cocoși, care vor avea parte numai de realizări și vor fi în centrul atenției. Potrivit Fanatik.ro, Tigrii au avut parte de o perioadă foarte agitată, dar acum își găsesc liniștea mult dorită.

Citește și: Puncte slabe ale zodiilor. Ce schimbări ar trebui să facă

Citește și: Zodii care vor relații de scurtă durată. Nativii care fug de angajamente

Citește și: Zodii care fac multe alegeri greșite în viață

Citește și: Care sunt cele mai manipulatoare zodii. Fac mereu stategii

De altfel, Șobolanii se îndrăgostesc și își vor schimba viața radical, în timp ce Cocoșii dau lovitura pe plan profesional și depășesc cu brio toate greutățile financiare. Totodată, Cocoșii se simt mult mai creativi și au mai multe idei ca de obicei, fapt ce îi va uimi pe cei din jur și îi va poziționa și pe acești nativi în centrul atenției.

Horoscop chinezesc septembrie 2021

Bivolii vor avea parte de câteva provocări în luna septembrie, dar vor fi motivați să depășească totul și vor evolua din punct de vedere spiritual.

Potrivit celui mai recent horoscop chinezesc, pentru luna septembrie 2021, Iepurii își găsesc sufletul pereche și încep să se gândească la viața de familie și se vor transforma radical, lăsând temerile și frustrările în trecut.

Mistreții sunt pregătiți să facă primul pas către împăcare, fie că vorbim despre un partener, prieteni sau persoane din familie cu care au decis să întrerupă orice legătură.

Câinii primesc ajutor neașteptat din jur și își doresc să își depășească propriile așteptări, motiv pentru care ar putea pune bazele unei noi afaceri, mai ales că au șanse mari de reușită.

Caii vor traversa o perioadă plină de muncă, în care va trebui să fie mai supuși ca de obicei superiorilor, însă acest lucru îi va responsabiliza.

Ce zodii au noroc în prima lună de toamnă

În cazul Șerpilor, ies la iveală lucruri neștiute despre oameni apropiați. Acești nativi se vor vedea nevoiți să renunțe la anumite persoane din viața lor sau să accepte trădarea.

Oile au planuri de călătorie, însă motivul excursiilor este acelea de a redescoperi propria persoană. Din punct de vedere spiritual, nativii acestei zodii se o află într-o continuă ascensiune.

Maimuțele cunosc foarte mulți oameni noi și își vor da seama că unii dintre aceștia le pot ajuta să pună în aplicare planuri mai vechi.

Din păcate pentru Dragoni, luna septembrie 2021 aduce, în horoscop chinezesc, mult ghinion. La locul de muncă pot avea mari probleme, iar finanțele trebuie să fie gestionate mai prudent ca de obicei.

Află ce zodie ești în zodiacul chinezesc

Sursa FOTO:

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton