Nicoleta Dragne de la Insula iubirii, despărțire secretă de iubit: „Nu mai formăm un cuplu din ianuarie”

 Lăstun Ana Maria
.

După luni bune de speculații, Nicoleta Dragne a confirmat că a trecut printr-o despărțire neașteptată de iubit, bărbatul fiind și tatăl copilului ei. Chiar dacă abia l-a botezat pe micuțul Vladimir și multe persoane ar fi susținut sus și tare că între ea și partenerul de viață nu există probleme, fosta ispită a mărturisit că este o femeie singură de jumătate de an.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Dragne și-a creștinat băiețelul în urmă cu doar câteva zile și, spre surprinderea tuturor, a recunoscut că în luna ianuarie ea și tatăl copilului au recurs la despărțire. Cei doi păreau foarte fericiți împreună, iar fanii Nicoletei și ai partenerului său ar fi putut să jure că ei sunt tabloul familiei perfecte. Totuși, la scurt timp după ce băiețelul lor, Vladimir, a venit pe lume, Nicoleta Dragne a vorbit despre despărțire.

Citește și: Cum s-a vindecat Nicoleta Dragne, de la Insula Iubirii, de depresia postnatală: „Parcă ai un început de retard, așa te comporți!”

Citește și: Nicoleta Dragne de la Insula iubirii a născut prematur. Primele imagini cu bebelușul: 'Am simțit că mă rup în două'

Citește și: Cătălin de la INSULA IUBIRII, viaţă amoroasă complicată: şi-a lăsat iubita pentru ispita Nicoleta, iar acum se însoară cu o altă ispită / Cine este norocoasa

Citește și: Pe Nicoleta, ispita de la Insula Iubirii, o stii, dar sora ei… este și mai sexy! Cum arată și cu ce se ocupă Diana

Deși fosta ispită a precizat că are o relație foarte bună cu fostul partener, dat fiind faptul că fiul lor îi va lega pe viață, Nicoleta Dragne a preferat să renunțe la aparențe, mărturisind totul despre surprinzătoarea despărțire. Nu mai sunt împreună din luna ianuarie a acestui an, iar superba șatenă a mușamalizat întreaga situație, de dragul copilului.

nicoleta-dragne-despartire-1nicoleta-dragne-despartire-1

Nicoleta Dragne, primele declarații despre despărțire

„Nu cred că suntem distanți. Noi nu mai formăm un cuplu din ianuarie, deci nu mai suntem împreună, dar avem o relație foarte frumoasă.

Eu cred că suntem, față de alte cupluri care au copii și s-au despărțit, ceva super power, părerea mea, pentru că noi ne înțelegem foarte bine, este copilul la mijloc”, a confirmat fosta ispită, invitată la Antena Stars.

Nicoleta Dragne a fost împreună aproape doi ani cu tatăl lui Vladimir, dar nu a vrut să ofere prea multe detalii despre despărțire. Totuși, fosta ispită a ținut morțiș să precizeze că nu a fost vorba despre o altă persoană care să fi intervenit în relația lor, dat fiind faptul că a avut alături un bărbat la fel de fidel ca ea.

De ce s-a despărțit Nicoleta Dragne de iubit. Totul s-a petrecut după naștere

În decursul celor doi ani de relație, Nicoleta Dragne și iubitul păreau făcuți unul pentru celălalt. Din acest motiv, în viața acestora a apărut rodul iubirii lor, micuțul Vladimir venit pe lume în urmă cu doar câteva luni. În urma nașterii băiețelului, în viața ispitei și a partenerului au apărut discuțiile aprinse și, ulterior, au decis să își spună „Adio'. Un alt motiv care ar fi dus la despărțire, spune Nicoleta Dragne, este episodul de depresie postnatală prin care a trecut.

„Nu a reușit să mă înțeleagă și pentru el a fost o schimbare foarte mare. Chestii din astea, am fost împreună aproape doi ani. Când se întâmplă foarte multe lucruri deodată, vin una peste cealaltă, este normal cumva să se ajungă aici', a mai adăugat Nicoleta Dragne, cu privire la despărțire.

Sursa FOTO: Facebook și Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton