Nicole Cherry s-a pozat cu abdomenul la vedere, la doar câteva săptămâni de la naștere. Cum arată acum

 Dumitrache Laura
.

Nicole Cherry trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Artista a devenit mămică în urmă cu câteva săptămâni, aducând pe lume o fetiță minunată. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare și nu ezită să le arate fanilor tot ce se întâmplă nou în viața lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În vârstă de 23 de ani, Nicole a devenit pentru prima dată în urmă cu aproape trei săptămâni, iar fiica sa, Anastasia, îi face viața mai frumoasă. Pe lângă imaginile postate cu fiica sa, artista le-a spus internauților că este mândră de cum se recuperează după sarcină. Cum arată acum vedeta?

Nicole Cherrry dupa nastereNicole Cherrry dupa nastere

Recent, artista le-a povestit internauților că au început deja problemele cu fiica sa, aceasta suferind de colici. Din acest motiv, Nicole Cherry nu prea a reușit să se odihnească prea bine. Deși trebuia să nască la începutul lunii decembrie, micuța Anastasia a venit pe lume mai repede.

Citește și: Cum s-au cunoscut Nicole Cherry și iubitul ei și cum a decurs prima lor întâlnire:„A fost dragoste la prima vedere' / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Nicole Cherry în ultima perioadă a sarcinii:„A început să mă doară…'

Citește și: Andreea Tonciu, conflict cu Elena Chiriac, la Survivor 2022:„Nu pot să mă numesc prietenă cu ea'

Citește și: Ce declarație de dragoste i-a făcut Vladimir Drăghia soției lui, după 7 ani de relație:„Mâna aia acolo rămâne'

Nicole Cherry, cu abdomenul la vedere

Recent, Nicole Cherry și-a surprins fanii din mediul online cu câteva imagini. Vedeta și-a fotografiat abdomenul la trei săptămâni după ce a născut, uimindu-i pe internauți. Artista a spus că se recuperează bine după naștere, mai ales că a reușit să piardă multe kilograme acumulate în timpul sarcinii.

Vedeta a filmat momentul în care proba mai multe perechi de jeanși, mândră fiind că aceștia i se potrivesc. Am intrat într-o pereche de blugi măsura 36 și sunt foarte fericită. Înainte purtam 34 (n.r. măsura), dar aștia erau încă în garderobă. Sunt foarte fericită', a spus Nicole Cherry pe InstaStory.

Nicole Cherry, primele probleme cu fiica sa

Celebra artistă a povestit în emisiunea „Vorbește lumea' despre cum a fost prima săptămână alături de fiica ei. Nicole Cherry a născut pe 27 noiembrie, aducând-o pe lume pe Anastasia. „A fost agitată toată noaptea din cauza colicilor. Cumva ea m-a serbat de la 12 noaptea. M-a lăsat trează să citesc mesajele. Mă miram cât de devreme se trezesc unii oameni', a spus Nicole, potrivit ELLE.

De asemenea, cântăreața a mărturisit că nașterea a fost frumoasă și s-a bucurat de ea, gândindu-se că peste puțin timp își va strânge fiica în brațe.Nu pot să zic că am avut o experiență traumatizantă, nici pe departe. Eu nu am simțit nimic. Efectiv m-am bucurat de fetiță. Nașterea în sine a fost frumoasă și perioada de după, la fel. Chiar m-am bucurat 100% de ea și nu am simțit nimic. A fost de ajuns să o privesc și am uitat de tot', a mai spus Nicole.

Cu cine seamănă Anastasia?

Nicole Cherry a declarat că fiica sa seamănă cu tatăl ei, Florin. Totodată, cântăreața a dezvăluit că logodnicul ei are grijă de ea și fiica lor, încercând să fie mereu alături de ele.

Mă ajută foarte mult Florin, mă așteptam să fie grijuliu cu noi pentru că știam cum e cu pisica și o divinizează. Seamănă cu el. A stat la mine în burtă 9 luni, dar seamănă cu el. E fata lui tata, așa o să fie, sunt sigură. Eu mă bucur. Știu cât își dorea Florin să aibă o fetiță și chiar e o perioadă extrem de frumoasă de care ne bucurăm din plin', a mai spus celebra artista.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton