Nicole Cherry, o gravidă superbă! A îmbrăcat o rochie superbă la VIVA! Party 2021

 Sutiu Theodora
.

Nicole Cherry, apariție de senzație la VIVA! Party 2021: La Grande Bellezza a fost evenimentul unde vedetele care participante s-au întrecut în apariții care mai de care mai excentrice, respectând dress code-ul: Extravaganza. Printre ele s-a numărat și Nicole Cherry, protagonista revistei VIVA! din luna august.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nicole Cherry, apariție de senzație la VIVA! Party 2021. Nicole Cherry va deveni mamă pentru prima dată în viitorul apropiat. Însărcinată în ultimul trimestru, Nicole Cherry și-a făcut apariția și ea, așa cum era de așteptat, la eveniment. Încă de la intrare, cântăreața în vârstă de 22 de ani, a atras toate privirile.

nicole-1nicole-1

Nicole Cherry, apariție de senzație la VIVA! Party 2021

Nicole Cherry, apariție de senzație la VIVA! Party 2021. Artista a arătat și ea senzațional într-o ținută de culoare neagră, cu mânecă lungă, dar cu decolteu amplu și decupaj pe picior. Datorită culorii închise a rochiei, burtica de gravidă a vedetei aproape că nu s-a văzut.

Nicole Cherry, apariție de senzație la VIVA! Party 2021. Deși nu și-a „programat sarcina, celebra cântăreață nu a lăsat acest lucru nici la voia întâmplării. Vedeta și-ar fi dorit să devină mamă, semn că era de așteptat ca acest lucru să se întâmple în viitorul apropiat.

Citește și: Prin ce trece Nicole Cherry de când este însărcinată:„E ciudat…’

Citește și: Nicole Cherry, pictorial exclusiv alături de Florin înainte să devină părinți. A dezvăluit numele fetiței:'Mi-a apărut într-un vis'/ EXCLUSIV

Citește și: Anca Pandrea, internată de urgență la spital

Citește și: Cele mai sexy apariții de la VIVA!

Nicole Cherry s-a mutat cu Florin Popa după un an de relație

Nicole Cherry și Florin Popa s-au mutat împreună în vara anului 2019, pe când aveau un an de relație. Acomodarea a fost rapidă, iar Nicole Cherry a declarat la acel moment că Florin este sufletul ei pereche.

Ne-am acomodat foarte repede unul cu altul, nu pot să zic că au fost așa, conflicte, nu am avut și sper să ne ținem departe de ele. E foarte natural și se simte de parcă am fi de foarte mult timp împreună.

Eu cred că da, că este sufletul meu pereche, dar îmi place să fiu rezervată când vine vorba de lucruri personale…îmi place să țin mai mult pentru mine, ne-a povestit vedeta în urmă cu doi ani.

VIVA! Party – 22 de ani

Petrecerea VIVA!, 22 de ani În urmă cu 22 de ani, apărea primul număr VIVA!, la început de vară. După o nedorită pauză de un an, la început de toamnă, în zi mare, de Sf. Maria, VIVA! Party a revenit, mai strălucitoare ca niciodată, cu vedetele din toate domeniile și de toate vârstele. Cântăreți, actori, influenceri, sportivi, oameni de telviziune și nu numai au răspuns prezent invitației noastre. La Grande Bellezza și-a meritat numele pe deplin. Rețeta nu s-a schimbat: rochii strălucitoare, oaspeți de marcă, o seară spectaculoasă, muzică bună, un party cu o tradiție greu de egalat, ce aduce la un loc cele mai populare celebrități.

Le mulțumim partenerilor noștri: Fiat 500, Pandora, FOREO, GLO, No Time To Die, Herbalife, Victorias Secret, Peroni, Alexandrion – cu brandurile Kingsbury GIN și Saber Elyzia, Înghețata Corso și GRAL Medical.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton