Andreea Antonescu și-a sărbătorit ziua de naștere fără fiica ei, Sienna. Cine i-a fost alături

 Sutiu Theodora
.

Andreea Antonescu și-a petrecut pentru prima dată dată ziua de naștere fară fiica sa, Sienna. Deși anunțase că pleacă în această vară în SUA pentru a își finaliza divorțul de Traian Spark, artista a decis, în mod surprinzător să rămână în România. Au mers, în schimb, mama și fiica sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu și-a sărbătorit prima zi de naștere fără Sienna. Rămasă singură în România, Andreea Antonescu și-a sărbătorit pentru prima dată ziua de naștere departe de familie. Cântăreața a împlinit, pe 7 septembrie 39 de ani.

andreea-1-2andreea-1-2

Andreea Antonescu și-a sărbătorit prima zi de naștere fără Sienna. Ce surpriză i-a făcut fetița

Andreea Antonescu și-a sărbătorit prima zi de naștere fără Sienna. La petrecere au venit doar prietenii ei apropiați, printre care și Andreea Bălan, fosta e colegă de trupă, care nu a putut să o lase singură într-o zi atât de specială.

Andreea Antonescu și-a sărbătorit prima zi de naștere fără Sienna. Sienna i-a oferit cel mai frumos cadou, fetița ținând morțiș să o sune la miez de noapte pentru a-i ura „cel mai drăgăstos La mulţi ani din această lume.'

Citește și: Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au sărutat cu Liviu Vârciu:'Mi-a plăcut'

Citește și: Cum se înțelege Andreea Antonescu cu fiica ei:'Lucrurile s-au schimbat în ultima perioadă'. Ce spune despre al doilea copil / EXCLUSIV

Citește și: Vedete pe covorul roșu la petrecerea VIVA! 2021

Citește și: Prima reacție a lui Andrei Caramitru, după moartea tatălui său

Separați, dar nu divorțați în acte

Andreea Antonescu și Traian Spark sunt separați de aproape doi ani, dar în acte nu au divorțat încă. Se pare că acest detaliu ce nu pare să o deranjeze absolut deloc:

„Cunosc destui oameni care împărtăşesc aceeaşi situaţie ca şi mine. Personal nu mă interesează modelul altora, dar mă simt liberă ca pasărea cerului să iau ce decizii îmi doresc, în ceea ce priveşte viaţa mea.

Nu actele oficiale sunt cele mai importante în viaţă, cele ce te definesc ca persoană, ci propriile alegeri. Între mine şi fostul meu soţ lucrurile sunt foarte clare.

S-a tras linie şi am ajuns amândoi la aceeaşi concluzie. Nu e loc de nicio surpriză, nu poate fi vorba despre nici o revenire la vreo situaţie din trecut!', a declarat ea pentru playtech.ro.

Are sau nu Andreea Antonescu operaţii estetice?

De-a lungul timpului solista a trecut prin câteva transformări. Andreea şi-a schimbat culoarea părului, dar şi tunsoarea de câteva ori. Şi la capitolul haine, vedeta şi-a îmbunătăţit garderoba, dar şi stilul odată cu trecerea timpului.

Deşi nu a vorbit despre acest subiect, artista ar fi apelat şi la ajutorul medicilor esteticieni.

Solista ar fi suferit un lifting (ridicare) cu implant, în urmă cu mai mulţi ani. O astfel de operaţie porneşte de la 2.600 de euro, însă cu siguranţă merită toţi banii.

„Era nemulţumită de sânii ei, care s-au micşorat şi s-au lăsat de-a lungul timpului. A şi slăbit, a şi alăptat, aşa că avea motive întemeiate să îşi dorească implanturi. Ca orice femeie, şi Andreea dorea să fie fericită atunci când se privea în oglindă', au declarat persoane apropiate vedetei.

Aseară, la petrecerea VIVA! 2021, Andreea Antonescu a optat pentru o culoare solară, artista îmbrăcând o ținută de culoare galbenă, asimetrică și cu decolteu generos.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton