Nicolae Botgros, în lacrimi la mormântul soției sale, în ziua în care Lidia Bejenaru ar fi împlinit 69 de ani: „A fost puterea mea”

 Martin Lorena
.

Nicolae Botgros, în lacrimi la mormântul soției sale, în ziua în care ar fi împlinit 69 de ani. Nicolae Botgros și-a pierdut soția, pe Lidia Bejenaru, în urmă cu 10 luni, după o luptă grea cu cancerul. Femeia a suferit 12 intervenții chirurgicale, însă niciuna dintre ele nu i-a salvat viața. Astăzi aceasta ar fi trebuit să împlinească 69 de ani, motiv pentru care celebrul dirijor a făcut o serie de declarații emoționante!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Lidia Bejenaru și-a pierdut viața în urmă cu 10 luni, după o luptă grea cu cancerul. Aceasta, deși a apelat la foarte mulți medici, niciunul nu a reușit să o vindece. De atunci, soțul ei, Nicolae Botgros suferă cumplinit și se gândește necondiționat la ea. Astăzi, pe 3 mai 2022, aceasta ar fi trebuit să împlinească 69 de ani, motiv pentru care dirijorul a stat câteva ore la mormântul soției sale.

Nicolae-Botgros-2Nicolae-Botgros-2

Acesta a oferit chiar și un interviu în cadrul căruia a mărturisit suferința prin care trece. Atât el, cât și fiul său, Cornel, au mers la mormântul Lidiei pentru a-i aprinde o lumânare.

Citește și: Cum arată acum fetele adoptate de Elena Cârstea, după 14 ani în America.Sanda și Adriana sunt militari în armata Statelor Unite

Citește și: Nicolae Botgros, îndurerat de moartea lăutarului Anatol Ciobanu:”Adio, prietene cu care am copilărit!”

Citește și: Medicii din Rusia i-au cerut lui Vladimir Putin, printr-o scrisoare, să oprească războiul cu Ucraina:„O mișcare politică inumană

Citește și: Gemenele cuplului Valentina Pelinel – Cristi Borcea au împlinit 3 ani:O imensă fericire

Nicolae Botgros, în lacrimi la mormântul soției sale, în ziua în care femeia ar fi împlinit 69 de ani

Lidia Bejenaru s-a stins din viață în urmă cu 10 luni, la vârsta de doar 68 de ani. Soțul ei, Nicolae Botgros a fost astăzi prezent la mormântul acesteia pentru a-i aprinde o lumânare și a-i aduce o floare.

'Pentru mine și familia mea este foarte dureros. Este un moment foarte greu. Mă aflu la mormântul soției mele, Lidia. Este foarte multă lume… Astăzi ar fi fost ziua ei de naștere. Soția mea ar fi împlinit vârsta de 69 de ani dacă mai trăia. Știu că am făcut tot posibilul să o salvez, tot ce a depins de mine', a declarat, pentru FANATIK,

Aceasta a trecut prin 12 intervenții chirurgicale pentru a se vindeca de cancerul la colon, însă niciuna nu a fost salvatoare.

'În două săptămâni a avut trei operaţii grele și a plecat dintre noi! În total a avut 12 intervenţii. Credeam că va trăi. Nu m-am gândit o clipă că o voi pierde și nici acum nu am trecut peste acest aspect. Puterea mea a fost soția mea. Acum ea este în pământ! Am trăit frumos amândoi', a adăugat el.

Decizie radicală la o lună de la moartea soției

La doar o lună de la pierderea soției, Nicolae Botgros a postat pe rețelele de socializare un mesaj extrem de emoționant în cadrul căruia a anunțat că va renunța la social-media. Cu toate acestea, la scurt timp el și-a reluat activitatea.

'Nu știu dacă mai are rost să vorbesc despre persoana mea, probabil, ce a fost de spus, s-a spus…acum, este important să înțeleagă lumea că, ‘ȘI Nicolae Botgros, este un om ca toți ceilalți, cu aceleași bucurii, necazuri și nevoi omenești.

Astăzi am decis ca toate paginile care mă reprezintă să fie blocate, închise, oprite….de acu în colo, prefer să las doar muzica să vorbească.

Este important pentru mine să știți că vă sunt enorm de recunoscător pentru toate momentele vieții pe care le-am trăit împreună.

Vă doresc din inimă să fiți buni, să fiți sănătoși, împliniți și evident, cât mai multe realizări frumoase. Doamne ajută la toți!

Cu drag de voi,
Nicolae Botgros', a scris el pe Facebook.

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton