Ce mai face și cum arată Hamude de la Insula Iubirii. Iubita lui, Loredana, l-a înșelat atunci cu ispita Sorin

 Dumba Gabriela
.

Îl mai țineți minte pe Hamude Kilani, care a devenit celebru în 2016, după ce a participat la Insula Iubirii? Hamude a participat atunci la emisiune cu iubita sa, Loredana, de care era foarte îndrăgostit și convins că sentimentul este reciproc. Însă, Loredana l-a înșelat la Insula Iubirii cu ispita Sorin. Ce mai face și cum arată Hamude de la Insula Iubirii acum.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

La Insula Iubirii sezon 2, Hamude Kilani a câștigat simpatia fanilor emisiunii prin fidelitatea de neclintit și dragostea pe care i-o purta atunci iubitei sale, Loredana. Din păcate, a plecat din Thailanda cu inima frântă pentru că tânăra l-a înșelat atunci cu Sorin, iar Hamude a fost distrus.

574574

Ce mai face și cum arată Hamude de la Insula Iubirii acum

Hamude Kilani a participat la ‘Insula Iubirii sezonul 2 alături de Loredana, iubita lui de la acea vreme.

Loredana s-a îndrăgostit încet și sigur de ispita Sorin și, la un moment dat, orbită de atracția pentru el, cei doi au ajuns și în dormitor.

Chiar dacă Radu Vâlcan i-a tot adus semne și indicii cu privire la infidelitatea iubitei sale, Hamude a băgat mâna în foc, la propriu și la figurat, pentru partenera sa de viață. Visul fumos de iubire s-a năruit pentru totdeauna atunci când, la ceremonia focului, tânărul a văzut imaginile pe care nici el nu le-a mai putut contesta sau explica în alt mod, mai pozitiv: momentele de tandrețe, din dormitor, dintre Loredana și ispita Sorin.

După terminarea emisiunii Insula Iubirii, Hamude a pus punct relației cu Loredana, în ciuda regretelor sale.

Ulterior, Hamude a decis să plece în Londra și să își schimbe locul de muncă. Acesta a devenit un Web Developer, foarte bine plătit, potrivit spynews.ro.

De asemenea, și pe plan sentimental, Hamude de la Insula Iubirii a făcut schimbări mari. Acesta și-a refăcut viața cu o frumoasă brunetă care nu seamănă deloc cu Loredana.

Femeia a reușit să îi redea din nou încrederea în iubire, iar din postările lor de pe rețelele de socializare reiese că se iubesc foarte mult.

„Sufletele pereche au nevoie de doar o singură privire… numai trei secunde să se recunoască unul pe altul. Asta mi s-a întâmplat mie fix când mă așteptam mai puțin. Sunt îndrăgostit nebunește', transmite Hamude pe rețelele de socializare.
„Nu știi niciodată când îți vei întâlni jumătate. Dar trebuie să fii pregătit pentru el. Îndrăgostită' spune iubita lui.

Citește și: Doru Todoruț, executat silit de fosta soție:'Mi-a luat toți banii…' Ce se întâmplă cu pensia alimentară a copiilor

Citește și: Actrița Jossara Jinaro a murit la doar 48 de ani!Care a fost cauza morții

Citește și: Nicoleta Dragne este însărcinată a doua oară.Prima imagine cu burtica de gravidă

Hamude de la Insula Iubirii, poveste interesantă de viață

Hamude Kilani este pe jumătate iordanian, iar povestea lui de viaţă este demnă de un roman.

„M-am născut în Amman, Iordania, şi sunt cel mai mare dintre fraţi. Sunt născut într-o familie foarte cunoscută în Iordania, mama e româncă, mai am două surori şi un frate. Părinţii mei au divorţat când eu aveam opt ani şi după ce ei s-au despărţit, eu, mama şi fraţii mei am venit în România. Nu m-am putut acomoda şi m-am întors la tata, în Iordania, dar în 2008 am revenit şi am rămas aici.

Tata şi-ar fi dorit să mă fac aviator, doctor sau inginer, pentru că acolo viitorul copiilor este controlat de părinţi, nu eşti lăsat să faci ce-ţi doreşti, şi acesta este şi motivul pentru care am decis să plec de acolo.

Tata este Director de Relaţii Internaţionale la Mediu, este, ca importanţă, următorul om după ministru. Am dat la Medicină, dar după o lună mi-am dat seama că nu mi se potriveşte această facultate. Acum am o afacere. Vorbesc perfect engleza, araba şi româna, spune Hamude.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton