Nepotul lui Florin Salam, primele declarații după ce a făcut senzație la X Factor: "A fost bucurie foarte mare pentru mine"

 Oana Pantazi
.

Nepotul lui Florin Salam a ridicat sala în picioare la X Factor, reușind să-i impresioneze pe jurați, care l-au trimis direct în bootcamp. Iată care sunt primele sale declarații!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nepotul lui Florin Salam a participat la X Factor încrezător în talentul său și, tocmai de aceea, a ținut să nu-și dezvăluie identitatea de la început, deoarece nu a vrut ca asocierea cu celebrul său unchi să influențeze în vreun mod decizia juraților.

Nici nu a fost nevoie, pentru că talentul său incontestabil, faptul că a cântat și la chitară, dar și ochii săi incredibil de albaștri au cucerit imediat nu doar sala, ci și jurații, așadar nepotul lui Florin Salam a ajuns direct în bootcamp la X Factor.

Student în anul II la facultatea de Drept, Adrian Petrache are toate șansele să urmeze tradiția muzicală a familiei, chiar dacă, așa cum povestea cu umor, este primul bărbat din familie care a luat bacul și a intrat la facultate.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, declarații surprinzătoare despre debutul în televiziune, în urmă cu 10 ani: „Mi-a fost frică. În primul an am păstrat și locul de muncă pe care îl aveam”/ EXCLUSIV

Nepotul lui Florin Salam a impresionat la X Factor

Invitat la Răzvan și Dani, nepotul lui Florin Salam, acum pretendent la titlul X Factor, a povestit ce impact imens a avut apariția sa la show-ul de talente, și nu doar în rândul domnișoarelor, care, ce-i drept, au fost fermecate de carisma și de ochii lui albaștri.

'În primul rând mi-au crescut foarte mulți urmăritorii pe Instagram. Am făcut 11 mii și ceva. A fost bucurie foarte mare pentru mine și pentru toată familia mea, colegi de la facultate, de la școală. Normal că au fost și critici. S-au luat de mine că na, chitara nu era perfect acordată și tot așa. Întotdeauna este loc de mai bine. Mă bucur că am ajuns în trending', a declarat nepotul lui Salam.

Adrian Petrache va face parte din echipa Loredanei Groza și este foarte încântat că a primit șansa de a-și demonstra talentul.

'Nu prea pot să zic. Am pregătit niște melodii. Îi mulțumesc Loredanei că se ocupă de mine și că îmi dă sfaturi în tot ceea ce fac. Chiar și înainte să vin aici am sunat-o. E minunată! Se ocupă foarte mult de noi toți', a mai zis Adrian.

43950802_1826266057472361_8540901600376389632_n43950802_1826266057472361_8540901600376389632_n

A avut succes și la Românii au talent

Adrian nu este la prima încercare de acest gen, nepotul lui Florin Salam, înainte de X Factor, încercându-și norocul și la Românii au talent, în luna martie, unde, de asemenea, a impresionat juriul și publicul.

Andra s-a ridicat în picioare și s-a bucurat de momentul special creat de tânărul în vârstă de 19 ani. Adrian Petrache a interpretat live piesa lui Tracy Chapman, ‘Give Me One Reason’, cântând și la chitară. Smiley a fost, la rândul lui, atât de plăcut impresionat încât a precizat că ar fi meritat un Golden Buzz, doar pentru a i se vedea reacția. A dat tot ce a avut mai bun pe scenă și i-a impresionat pe toți, deopotriva juriu și public, cu talentul său.

Citește și: Lady Gaga a fost la un pas de sinucidere! Vedeta face declarații uimitoare: „De ce ar trebui să rămân în jur?'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton