De ce a ieșit Calina Dumitrescu de la Bravo, ai Stil!Celebrities. Făcea atacuri de panică și leșina în culise

 Lupescu Anca
.

Calina Dumitrescu a decis să plece din emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities! Puțini sunt însă cei care știu de ce tânăra a decis să plece din competiție. Kanal D a anunțat de câteva zile că va urma un misterios abandon al uneia dintre participantele Bravo, ai stil! Celebrities, care se va petrece în această seară, de la ora 23.00.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De ce a plecat Calina Dumitrescu de la Bravo, ai stil! Celebrities? Iată motivele:

 „Ceea ce se vede la televizor este un sfert din ce se întâmplă în culise. Este stres minut de minut. Iar Calina este cea mai mică dintre concurente, ea nu este învățată nici cu limbajul vulgar, nici cu prefăcătoria din televiziune.

maxresdefault-18maxresdefault-18

Cine este Calina Dumitrescu, concurentă Bravo, ai stil! Celebrities'. Nepoata Oanei Roman vrea să demontreze tuturor că este o luptătoare

Iar jignirile fără rost la adresa ei, mai ales din partea Andreei Tonciu, care o hărțuia zi de zi și în culise, nu numai în platou, cât și unele nedreptăți de jurizare, în mod special ale lui Cătălin Botezatu – care ar avea o prietenie aparte cu Tonciu, cât și cu impresara Anamaria Prodan, nașa lui Tonciu, ar fi pus capac', au susținut surse din interiorul show-ului pentru Cancan.ro.

„A fost la un pas să leșine în culise de câteva ori'

Probleme mari între Andreea Tonciu și Calina Dumitrescu

„Calina a fost la un pas să leșine în culise de câteva ori, din cauza atacurilor de panică cauzate de certurile repetate cu Tonciu, cât și de stresul din acest show. Tonciu e păstrată pentru rating, dar sunt sute de mii de oameni de pe grupurile FB și Insta Bravo ai stil, care nu o suportă.

Citește și: Cum arată Gina Chirilă de la „Bravo, ai stil! Celebrities' fără machiaj: „Este nevoie de persoane publice ca tine'

Tonciu a fost sfătuită, probabil, să o streseze așa de tare pe Calina și să profite de sensibilitatea ei încât aceasta să cedeze, ceea ce s-a și întâmplat.

În culise se lua și de înălțimea Calinei, care este mignonă, dar făcea și aluzii că nu este fată cuminte, că merge în cluburi și că a avut mai mulți iubit, sau că este fată din flori', potrivit acelorași surse.

De ce lipsește Calina Dumitrescu de la Bravo, ai stil! Celebrities? Nepoata lui Petre Roman părărește competiția?

„Fetiță caere nu știi să te ștergi la fund'

Replicile Andreei la adresa Calincăi erau răutăcioase și pe sticlă : „Fetiță care nici nu știi să te ștergi la fund', „Ești nebună la cap? Taci din gură!', „Ți-am făcut dosarul', sunt numai câteva dintre replicile Andreei față de nepoata lui Petre Roman.

Cine este Calina Dumitrescu

Calina Dumitrescu este fata Catincăi Roman din relația acesteia cu dansatorul și coregraful Bebe Dumitrescu, care a activat și în trupa de stripperi a lui Cornet Păsat, fostul iubit al celeilalte fiice a lui Petre Roman, Oana Roman.

Detalii de culise! Calina a părăsit competiția Bravo, ai stil! cu certuri. Cum a încercat concurenta să intre pe sub pielea juraților

Calina era cea mai tânără din competiția Bravo ai stil, are 20 de ani. Ea adoră moda ca și mama ei, care este designer. Calina este artistă și cochetează cu montajele foto, designul, desenul. Acum este PR la o terasă din Herăstrău.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton