Ce frumoasă și talentată este nepoata lui Dan Spătaru! La 15 ani, Maria cântă piesele regretatului artist

 Oana Pantazi
.

Au trecut 16 ani de când marele artist a trecut în neființă, dar nepoata lui Dan Spătaru duce înainte moștenirea celebrului ei bunic. Maria are o voce de aur!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Deși nu și-a văzut niciodată bunicul, nepoata lui Dan Spătaru l-a cunoscut pe marele artist prin intermediu pieselor sale. Micuța a cântat încă de mică piesele consacrate ale marelui artist, Trecea fanfara militară' Ţărăncuţă, ţărăncuţă', Drumurile noastre' sau Noi doi şi-o umbrelă', făcând parte din repertoriul ei.

I-au descoperit talentul încă de la grădiniță

Nepoata lui Dan Spătaru are o voce deosebită, talentul ei muzical fiind remarcat încă din copilărie, iar ulterior fiind apreciat în cadrul unor concursuri de gen.

Maria a urcat prima oară pe scenă anul trecut, la Festivalul Dan Spătaru de la Medgidia, şi de atunci a participat la mai multe spectacole în ţară. Urmează deja cursuri de canto. La Nürnberg a cântat patru piese, două în limba română şi două în limba engleză', a declarat mama fetiței pentru Libertatea acum câțiva ani.

Citește și: Reacția tranșantă a fiicei lui Alin Oprea, în direct la TV: „Să-ți fie rușine! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi”

Untitled-22_84Untitled-22_84

Nepoata lui Dan Spătaru și-a cunoscut bunicul prin intermediul filmărilor

Nepoata lui Dan Spătaru duce cu onoare mai departe moștenirea bunicului ei, care, din păcate, a încetat din viață pe 8 septembrie 2004, în urma unui infarct, înainte de nașterea Măriucăi.

L-a cunoscut pe bunicul ei uitându-se la filmările lui, din povestirile noastre şi din fotografii. Ştie că bunicul ei a fost un mare cântăreţ şi mai ales un om bun şi e mândră de acest lucru. Am auzit-o spunând că, dacă bunicul ar fi trăit, este sigură că pe ea ar fi iubit-o cel mai mult', a declarat Dana, mama ei.

Citește și: Cât de mult i s-a schimbat viața Adinei Popovici, fetița de la Glina, după pictorialul din VIVA!: „Prin forțe proprii și cu ajutorul multor oameni, am ajuns azi model internațional”/ EXCLUSIV

Foto: Facebook, Libertatea, click.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton