Nea Mărin, primele declarații după ce a fost acuzat că lovit-o pe Daniela Crudu: „Ea a fost ani de zile la noi la emisiune”

 Laciu Andreea
.

Nea Mărin, primele declarații după ce a fost acuzat că lovit-o pe Daniela Crudu. Daniela Crudu a fost o perioadă bună de timp una dintre prezențele constante din show-urile difuzate pe Antena 1. Însă, la un moment dat, parcă ar fi dispărut din neant din lumina reflectoarelor. Acum, a apărut un zvon care spune că bruneta ar fi reziliat toate contractele cu acest post de televiziune după ce Nea Mărin ar fi lovit-o.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nea Mărin, primele declarații după ce a fost acuzat că lovit-o pe Daniela Crudu. Nea Mărin este cunoscut drept gazda emisiunii „Pofitiți pe la noi”, show la care au participat mai multe vedete, printre care și Daniela Crudu. Recent, în presă niște acuzații cât se poate de serioase la adresa lui, toate însă la nivel de zvon.

nea-marin-1nea-marin-1

Nea Mărin, primele declarații după ce a fost acuzat că lovit-o pe Daniela Crudu

Conform celor de la Cancan.ro, se pare că lucrurile ar fi ajuns la un nivel nepermis între Nea Mărin și Daniela Crudu, după un schimb dur de replici dintre cei doi. După ce prezentatorul ar fi făcut o glumă legată de operațiile estetice ale brunetei, cea din urmă și-ar fi ieșit din minți, ar fi început să plângă, iar totul ar fi culminat cu o lovitură pe care Nea Mărin i-ar fi aplicat-o Danielei.

Potrivit speculațiilor apărute în presă, totul ar fi avut loc în ediția cu numărul 20 al show-lui „Poftiți pe la noi. Poftiți prin țară”, de anul acesta, din data de 17 ianuarie. Se pare că momentul cu presupusa lovitură ar fi fost tăiat la montaj, ca să nu apară și pe micile ecrane.

Citește și: Cine este Nea Mărin. Coregraful și-a pierdut unicul fiu

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au luat, în sfârșit, verighete: „Așa frumusețe”

Citește și: Daniela Crudu s-a transformat total după ce a slăbit enorm și și-a făcut numeroase intervenții estetice. Cum arată acum

Citește și: Irina Fodor a împlinit 34 de ani. Ce declarație de dragoste i-a făcut soțul ei: „Te iubesc de tot…”

Nea Mărin: „N-am lovit în față nici măcar un bărbat'

Cunoscutul prezentator de la Antena 1 s-a arătat de-a dreptul șocat de acuzațiile care i se aduc acum. El susține că plecarea Danielei Crudu nu are vreo legătură cu el. Mai mult decât atât, a mai declarat că nu a lovit vreodată cu pumnul în față nici măcar pe un bărbat.

„N-am lovit în față nici măcar un bărbat. Dar mai ales o femeie! Doamne, Dumnezeule, niciodată nu am făcut asta. Copiii ăștia nu au ce face, își fac de lucru. Ea a fost ani de zile la noi la emisiune. S-a simțit foarte bine. Dar are și ea problemele ei, a plecat din țară, e treaba ei. Eu am lucruri mai importante de făcut', a declarat Nea Marin, pentru Impact.ro.

De la ce ar fi pornit scandalul

Așa cum s-ar fi văzut în imaginile difuzate la televizor de Antena 1, Nea Mărin ar fi supărat-o la culme pe Daniela Crudu după ce i-a spus că era mai frumoasă înainte de operațiile estetice. Însă, susține că a fost doar în spirit de glumă și că nu are ceva împotriva femeilor care apelează la asta.

„Majoritatea femeilor din jurul meu au operații estetice. N-am nimic cu ele. Avem noi glumițele noastre', a mai adăugat Nea Mărin, pentru aceeași sursă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton