Cine este Florin Dragomir de la Chefi la cuțite. A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

 Raiciu Adriana
.

Cine este Florin Dragomir de la Chefi la cuțite. Noul sezon de la Chefi la cuțite a început în forță. Cei trei jurați au dat deja cuțite de aur, unul dintre concurenții care au primit este Florin Dragomir, un bucătar din București. Iată ce preparat le-a pregătit juraților!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI

Cine este Florin Dragomir de la Chefi la cuțite. Noul sezon Chefi la cuţite este unul aniversar, show-ul marcând 10 ani de la lansarea trio-ului format de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu. Deja jurații au avut parte de surprize din partea concurenților, au dat trei cuțite de aur deodată, chef Cătălin Scărlătescu i-a oferit apoi încă unul concurentului de 5 ani, iar ulterior, Florin Dumitrescu a dat și el un cuțit de aur.

florin-dragomirflorin-dragomir

Cine este Florin Dragomir de la Chefi la cuțite. Cel care a reușit să-l impresioneze cu preparatul său a fost Florin Dragomir, un bărbat din București, pasionat de bucătărie și care practică această meserie de mai mulți ani.

Citește și: Cine este Sorin Ileș de la Chefi la cuțite.E primul concurent care a primit cele trei cuțite de aur deodată

Citește și: Cine e Lady Cirka de la Chefi la cuțite.Este un artist din Spania

Citește și: Un an de la moartea marelui actor Ion Caramitru. Dezvăluirile fiului Andrei Caramitru: „Dacă ar mai fi trăit, ar fi murit pe scenă’

Citește și: Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au căsătorit civil. Unde s-a ținut petrecerea: „Am totul

Cine este Florin Dragomir de la Chefi la cuțite

Cine este Florin Dragomir de la Chefi la cuțite. Florin Dragomir, în vârstă de 30 de ani, este din București și este de meserie bucătar. A decis să participe la Chefi la cuțite, încurajat fiind de prieteni, dar și de femeia care urmează să-l facă tată pentru prima oară.

Florin Dragomir a decis să vină în fața juraților cu un preparat special, Sea Bass file cu garnitură de fasole verde și cu sos mediteraneean. Totul a fost pe gustul celor trei chefi. Florin Dumitrescu a fost atât de impresionat, încât i-a oferit cuțitul de aur.

„Ia-l pe ăsta, mă!', i-a spus chef Florin Dumitrescu la Chefi la Cuțite.

Ce schimbări aduce sezonul 10 de la Chefi la cuțite

Este pentru prima dată în istoria show-ului culinar de la Antena 1 când camera de relaxare a celor trei Chefi se transformă într-o adevărată arenă de culise. Jocurile care sunt menite să îi deconecteze vin la pachet cu un premiu surpriză. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor juca de la popice, la jocul de darts, trasul cu arcul la țintă, Jenga – jocul turnului instabil, ghicitori sau sculptatul unui portret în pepene.

Aceste jocuri la care vor participa cei trei bucătari sunt notate în funcție de gradul de dificultate, iar premiile variază de la unul, la două sau trei jetoane cu chipurile Chefilor. La finalul perioadei de audiții pe nevăzute, cel care va strânge cele mai multe jetoane, va avea de partea lui un mega-avantaj care îi va ajuta ulterior în etapa battle-urilor. Cei trei vor afla și ei pe parcursul audițiilor care este, de fapt, premiul pentru care se luptă în culisele emisiunii.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton