Actrița Natașa Raab e țintuită la pat din cauza bolii Parkinson: „Nu mai pot merge deloc, vorbesc foarte greu”

 Borcilă Andreea
.

Actrița Natașa Raab e țintuită la pat în preajma sărbătorilor, din cauza bolii Parkinson. Vedeta, cunoscută pentru rolurile din telenovelele românești și reclamele tv, a fost diagnosticată acum ceva vreme cu această afecțiune, motiv pentru care ia câteva medicamente pe zi. Înainte de Paște, celebra actriță s-a mutat la prietena ei, cea care a ales să aibă grijă de ea în această perioadă. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Actrița Natașa Raab e țintuită la pat din cauza bolii Parkinson. Artista a fost diagnosticată cu Parkinson în urmă cu doi ani, iar boala i s-a agravat în prezent. Vedeta mărturisește că stă mai mult în pat din cauza problemelor cu care se confruntă. Coana Chiva, așa cum e recunoscută într-o reclamă celebră de pe micul ecran, vorbește foarte greu din cauza problemelor de sănătate.

Natasa-raab-4Natasa-raab-4

Coana Chiva suferă de ceva vreme de Parkinson. Boala neurodegenerativă a țintuit-o pe actriță la pat și, acum, îi este greu să vorbească ori să meargă. Din fericire, s-a mutat pentru o perioadă în casa prietenei ei care se asigură că nu-i lipsește nimic. Vedeta a transmis și un mesaj în preajma sărbătorilor pascale. 

Citește și: Ce face și cum se simte Natașa Raab după ce a fost diagnosticată cu o boală autoimună:”Nu am bani mulți, dar mergem îainte!”

Citește și: Drama neștiută a actriței Natașa Raab, „Coana Chiva” din reclame:”Trăiesc un coșmar de doi ani!”

Citește și: Cum a slăbit Andreea Mantea 10 kilograme:”Am fost la un pas de depresie”

Citește și: Ce probleme de sănătate are Ramona Crăciunescu după Survivor:”Am plâns de durere…”

Actrița Natașa Raab e țintuită la pat din cauza bolii Parkinson

Actrița din filme și reclame a fost diagnosticată cu Parkinson în urmă cu doi ani. Într-un interviu pentru Ego.ro, vedeta a povestit despre boala care i s-a agravat între timp, dar și despre prietena ei care o îngrijește. Natașa Raab, în vârstă de 68 de ani, s-a mutat la țară, în casa prietenei ei, Viki, care îi este alături și nu vrea să-i lipsească nimic.

„Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc, stau numai în pat. Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu. Le urez tuturor Paște liniștit!', a declarat actrița pentru sursa citată.

Cine are grijă de ea

Prietena ei s-a oferit astfel să o ajute și i-a sugerat să se mute în locuința ei. Cele două își vor petrece și Paștele împreună. Situația Natașei Raab s-a înrăutățit începând cu anul trecut. De atunci, nu mai poate merge singură. Prietena ei, care a văzut cum se simte vedeta, vrea să-i fie alături și să nu ducă lipsă de nimic.

„Natașa nu poate merge, nu-și controlează mersul, dar mănâncă singură, iar mintea îi merge. Uneori vorbește mai greu, alteori e mai bine. Este și profesoară de dicție, așa că singură își face exercițiile de vorbire. Acum ne aflăm la mine la țară, am luat-o din casa ei din Craiova, aici vom petrece Paștele.

Acolo era mai greu, aici mă mai ajută soțul meu. Natașa ia cam 5 medicamente zilnic, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson atipic, boală care evoluează încet. Are și un cărucior medical, cu care se deplasează, dar și un pat medical, adaptat nevoilor dânsei. S-a descurcat singură, până anul trecut, dar, în timp, n-a mai putut merge, trebuie susținută.

Intern, este însă bine cu analizele, doar mici probleme cu tensiunea. Vrea ca lumea să o rețină frumoasă, așa cum era când juca în filme.', a dezvăluit doamna Viki.

Cum a ajuns Natașa Raab să joace într-o reclamă celebră

Actrița a filmat anul trecut încă o reclamă în rolul Coanei Chiva, la un produs alimentar. Publicul de acasă cu siguranță a auzit măcar o dată celebra replică Prea bun, prea ca la țară. Natașa Raab a devenit totodată și emblema brandului.

„A venit întreaga echipă la mine acasă, am filmat, apoi vocea am compus-o din bucăți, la montaj, din vocea mea, de anii trecuți, dar și de acum. Am repetat de multe ori prin casă: „Prea bun, prea ca la țară!', ca să iasă totul perfect', a mai spus actrița.

Natașa Raab a fost diagnosticată în trecut și cu cancer ovarian, dar de care, din fericire, s-a vindecat în cele din urmă. În 2019, vedeta a trecut printr-o cumpănă deoarece fostul ei soț, Val Guțul, a murit din cauza cancerului la vezică.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton