Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Reghe, în plin divorț: „Amândoi întotdeauna pentru...”

 Borcilă Andreea
.

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Reghe, în plin divorț. După ce i-a adus acuzații dure, Anamaria Prodan a luat prin surprindere pe toată lumea cu un mesaj neașteptat despre Laurențiu Reghecampf. În miez de noapte, impresara a postat un mesaj pe rețelele sociale, dar și ultima amintire scrisă pe care i-ar fi lăsat-o încă actualul ei soț. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Reghe, în plin divorț. În seara de duminică spre luni, Anamaria Prodan i-a surprins pe fani cu un mesaj postat pe contul ei de Instagram. În miez de noapte, impresara și-a pus din nou sufletul pe tavă și a transmis un mesaj public, atât pentru Laurențiu Reghecampf, cât și pentru internauți. 

anamaria-prodan-viata-intima-5anamaria-prodan-viata-intima-5

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să divorțeze după 15 ani de relație și un băiat pe care îl au împreună, pe Laurențiu Reghecampf Jr. Agentul FIFA a postat un mesaj în seara de duminică spre luni, unde a făcut publice primele pagini din noua ei carte, intitulată „Reghe, al meu rege'. 

Citește și: De ce își ține ascuns Anamaria Prodan noul iubit:”Este dintr-o altă lume…”

Citește și: Dată în judecată, Anamaria Prodan nu se va prezenta la procesul cu Corina Caciuc:„O domnișoară care…'

Citește și: Cum a slăbit Andreea Mantea 10 kilograme:”Am fost la un pas de depresie”

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Emil Rengle:„Credeam că nu o să mai reușesc să îmi deschid inima vreodată'/ EXCLUSIV

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Reghe, în plin divorț

Agentul FIFA a postat recent pe pagina ei de Instagram câteva pagini din cartea sa, care se referă la relația ei cu Laurențiu Reghecampf. În lucrare se vorbește despre cum s-au cunoscut, despre nuntă, despre povestea lor de dragoste care, spune ea, nu mai seamănă cu niciuna, etc. Sexy impresara a transmis un mesaj în miez de noapte, amintindu-și de clipele frumoase petrecute alături de antrenorul Universității Craiova.

„Cu toate amantele trecute, actuale, viitoare, Reghecampf și Prodan vor rămâne în istorie cel mai puternic și frumos cuplu care a existat în țara aceasta. Restul…este cancan și noi vom merge mai departe cu amintirile noastre de vis care vor dăinui forever.

El e cel mai bun antrenor al României, eu cea mai puternică care există și care merge mai departe și mai puternic doar ÎNAINTE! Amândoi întotdeauna pt copii, obligatoriu unul și aceeași persoană!', a scris ea în postare, pe Instagram.  

Anamaria Prodan și-a intitulat cartea „Reghe, al meu rege'

Recent, impresara a publicat în social media primele pagini din noua ei carte „Reghe, al meu rege'. În ciuda acuzațiilor pe care i le-a adus în ultima vreme, Anamaria Prodan a avut cuvinte de laudă la adresa lui Laurențiu Reghecampf. A spus despre el că e cel mai bun antrenor din România și că vor rămâne în istorie drept cel mai puternic și frumos cuplu care a existat în țară. De asemenea, în carte, aceasta îl numește „bărbatul vieții ei'.

Tot în carte, Anamaria Prodan a povestit că, de-a lungul timpului, și-a dorit să știe ce părere are încă actualul ei soț despre ea. Dorința i s-a împlinit și, susține ea, mai demult, a primit de la Reghe o scrisoare scrisă și semnată, care a făcut-o să plângă, după ce a recitit-o de mai multe ori. 

„Ne-am cunoscut de foarte tineri. Eu, mai tăcut din fire, ea, vorbăreață și foarte expansivă. Își punea amprenta asupra oricui intra cu ea în contact, fără doar și poate. Avea un dar incredibil să convingă lumea și chiar să o schimbe în bine (…) Anamaria este un exemplu de OM ADEVĂRAT, CUM PUȚINI SE MAI NASC ÎN ZIUA DE AZI', își începe Reghecampf discursul scris.  

Reghecampf: „Am avut norocul ăsta să întâlnesc o femeie ca ea'

Potrivit celor apărute în cartea Anamariei Prodan, antrenorul a avut numai cuvinte de laudă la adresa impresarei. Acesta s-ar fi declarat norocos pentru faptul că a întâlnit-o pe impresară.

„Eu am avut norocul ăsta, dar de la Dumnezeu, să întâlnesc o femeie ca ea. A stat lângă mine secundă cu secundă și a urmărit ca o leoaică fiecare mișcare a mea și mai ales a celor de lângă mine.

S-a luptat pentru mine ca nimeni alta pe Pământ. A fost un exemplu pentru mine în absolut tot. Împreună, am construit un imperiu din toate punctele de vedere. Avem o familie incredibilă, iar în casa noastră domină fericirea și libertatea de exprimare', a mai continuat el în scrisoarea deschisă.

Reghecampf a încheiat scrisoarea cu un mesaj emoționant: „îi mulțumesc lui Dumnezeu zilnic pentru ceea ce mi-a oferit: o viață alături de o femeie superbă din toate punctele de vedere, o viață alături de o învingătoare, o viață alături de un superom care a venit pe lume cu un scop precis – acela de a aduce fericire, încredere, speranță, acela de a schimba destine!'.

Sursă foto: arhivă, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton