Cum arată Natalia Oreiro, la 45 de ani. Actrița din telenovela Înger Sălbatic suferă de o boală neurologică rară

 Dumba Gabriela
.

Natalia Oreiro avea doar 21 de ani când juca în telenovela Înger Sălbatic, ce făcea furori și în România, în anii 90. Anii au trecut și actrița are acum 45 de ani, iar în urmă cu ceva timp a dezvăluit că suferă de o boală neurologică rară care îi afectează cariera.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Natalia Oreiro a reușit să cucerească publicul, după ce la 21 de ani a interpretat rolul lui Milagros în telenovela Înger Sălbatic. În anul 2010, Natalia Oreiro a fost inclusă în topul celor mai frumoase femei din lume, iar una dintre cele mai populare melodii ale Nataliei Oreiro ale anilor 2000 este Como te olvido, al cărei videoclip a fost filmat în România, la Castelul Bran.

317649146_674438970743226_6058786171912772117_n317649146_674438970743226_6058786171912772117_n

De ce boală suferă Natalia Oreiro din Înger Sălbatic

Frumoasa protagonistă a telenovelei „Înger sălbatic' a povestit că are o afecțiune despre care nu se știu încă suficiente date, fiind descoperită la începutul anilor 2000: misofonia.

Oreiro a explicat că, de când era copil, suferă de misofonie, afecțiune care generează disconfort în fața anumitor sunete și că este nevoită să folosească dopuri de urechi pentru a evita factorii pesturbatori.

„Este una din acele boli extrem de rare, 7% din oameni suferă de această afecțiune și mulți nici măcar nu știu că o au', a declarat Natalia Oreiro într-un interviu, adăugând că nu este o tulburare de ordin psihic, ci de ordin neurologic, potrivit tvmania.ro.

Artista a mai povestit că sunetele de mestecat gumă ori cele provocate de scrisul cu pixul o deranjează până în punctul în care începe să aibă anxietate, palpitații și frisoane.

Citește și: A murit Gianluca Vialli, unul dintre fotbaliștii de legendă ai Italiei.De ce s-a stins la doar 58 de ani

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu cu părul natural. S-a fotografiat fără peruci și extensii:’Cam așa stă treaba’

Citește și: Simona Halep ar putea scăpa de suspendare. Ce dovezi noi au apărut în dosarul de dopaj:'Una dintre condiții a fost îndeplinită'

Cum arată Natalia Oreiro din Înger Sălbatic la vârsta de 45 de ani

Anii parcă nu au trecut peste celebra acriță. La 45 de ani, Natalia Oreiro are o siluetă de invidiat și este îndrăgită de toată lumea. În ciuda afecțiunii de care suferă, actrița are același zâmbet cu care făcea furori în telenovele.

În anul 2012, vedeta a devenit mamă pentru prima dată și este extrem de fericită, pentru că și-a dorit foarte mult un copil. Natalia Oreiro este căsătorită de mai bine de 17 ani cu rockstarul Ricardo Mollo, solistul trupei Divididos.

La un moment dat, în presă apăruseră speculații cum că relația lor ar fi fost pe muchie de cuțit, însă au decis să-și mai acorde o șansă de dragul băiețelului lor.

foto: Instagram / Facebook Natalia Oreiro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton