Cine este Andreea Moromete de la Survivor 2023. A fost aleasă de public să participe în emisiune

 Laciu Andreea
.

Cine este Andreea Moromete de la Survivor 2023. Anul acesta, pentru prima dată în istoria competiției la noi în țară, publicul a ales un concurent din echipa Războinicilor pentru Survivor România 2023. Norocoasa câștigătoare a fost tânăra în vârstă de 23 de ani, care este decisă să demonstreze cât de capabilă este pe traseele din Republica Dominicană și visează să se întoarcă acasă cu marele premiu, dar și cu trofeul noului sezon.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Am aflat cine este Andreea Moromete de la Survivor 2023. Andreea Moromete se numără printre cei 12 Războinici de la Survivor România 2022. La fel ca restul concurenților, atât din echipa ei, cât și din cea a Faimoșilor, își dorește să câștige.

„Va multumesc din toata inima pentru ce ati facut astazi pentru mine!!! Datorita voua sunt prima razboinica de la Survivor 2023 si va sunt profund recunoscatoare!! Ati facut ca visul meu sa devina realitate!

Am avut parte de cea mai frumoasa experienta si va multumesc enorm pentru toata sustinerea oferita, ati facut un copil fericit! Va iubesc si sunt recunoscatoare pentru tot!', este mesajul postat pe Facebook de Andreea Moromete, după ce s-a aflat că a câștigat concursul din emisiunea lui Cătălin Măruță.

andreea-moromete-0andreea-moromete-0

Andreea Moromete – Viață personală

Cine este Andreea Moromete de la Survivor 2023. Tânăra în vârstă de 23 de ani este născută în Alexandria, dar locuiește în București în prezent. A terminat Academia de Poliție. Adoră călătoriile, în mod special vacanțele în Spania, țara ei de suflet. Are părul creț șaten și ochii căprui.

„Tot ce am obținut în viața asta a fost prin foarte multă muncă și de asta vă garantez că dacă mă veți alege pe mine, voi da tot ce am mai bun. Eu mă voi pregăti și voi face performanță și pe traseu. Știu cât de muncitoare sunt.Tot ce am realizat până acum a fost prin muncă, nu prin noroc. Vreau, cu experiența asta, să scap de chestia asta, că nu mai suport să mă consum. Vreau să iau lucrurile mai detașat, să iau viața mai ușor', povestea Andreea Moromete de la Survivor 2023 în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Citește și: Vica Blochina, motivul pentru care a acceptat să meargă la Survivor România 2023: „Pe bani mulți’

Citește și: Ce a făcut Alex Delea cu banii de la Survivor: „Înainte eram foarte cheltuitor’

Citește și: Cum s-au cunoscut Vica Blochina și Victor Pițurcă. Au avut o relație timp de 16 ani, deși el era căsătorit

Citește și: Cine este Robert Moscalu de la Survivor 2023. Lucrează ca barman

Andreea Moromete – Carieră

Andreea Moromete a lucrat timp de trei ani ca polițistă, dar și-a dat seama că își dorește altceva pe plan profesional, așa că a renunțat. Acum este trainer și instructor de fitness, dar acestea nu ar fi singurele ei ocupații, dacă este să ne luăm după descrierea postată chiar de către tânără pe conturile ei de pe rețelele de socializare.

Potrivit profilului ei de Instagram, Andreea Moromete de la Survivor 2023 se descrie și drept UGC creator și translator. Un creator de UGC este cineva care creează conținut sponsorizat care pare autentic, dar este conceput pentru a prezenta o anumită afacere sau produs.

„Tot ce am obținut în viața asta a fost prin foarte multă muncă și de asta vă garantez că dacă mă veți alege pe mine, voi da tot ce am mai bun. Eu mă voi pregăti și voi face performanță și pe traseu.

Voi rezolva și problema pe care am avut-o în traseul de aici. Știu cât de muncitoare sunt. Tot ce am realizat până acum a fost prin muncă, nu prin noroc. Psihic, dacă am rezistat trei ani de zile într-un mediu pe care l-am detestat și nu mi-a făcut plăcere, nu am fost de acord cu ce se întâmpla acolo, pot să rezist oriunde', a mai declarat Andreea Moromete, în emisiunea lui Cătălin Măruță, conform Fanatik.

Cine sunt concurenții din echipa Războinicilor

Cei 12 concurenti din echipa Războinicilor de la Survivor România 2023 sunt: Alin Chirilă, luptător MMA, Alexandra Porkolab, manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu, de profesie barman, Lucianna Vagneti, antrenor personal, Dan Ursa, director zonal de vânzări, Maria Lungu, designer vestimentar, Andrei Krișan, antrenor personal, Daria Chiper, baschetbalistă, Răzvan Danciu, student, Andreea Moromete, creator de conținut, Andrei Neagu, actor și Codruța Began, profesor de educație fizică.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton