Naomi Hedman a izbucnit în lacrimi la Splash! Vedete la apă: "Mi-era foarte frică"

 Dumitrache Laura
.

Naomi Hedman a izbucnit în lacrimi la Splash! Vedete la apă. Logodnica lui Florin Ristei se numără printre concurenții emisiunii. Naomi a făcut cursuri de înot încă de la vârsta de patru ani. La filmările show-ului, logodnica artistului a izbucnit în lacrimi după ce s-a confruntat cu una dintre fricile sale: teama de înălțime.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Iubita lui Florin Ristei și-a luat inima în dinți și a decis să își testeze limintele. Naomi Hedman participă la Splash! Vedete la apă, iar la filmările show-ului a izbucnit în lacrimi. Deși i-a uimit pe antrenori, Naomi a clacat și a început să plângă. Ulterior, fosta concurentă de la X Factor a spus ce a speriat-o atât de tare.

naomnaom

Naomi Hedman i-a cucerit pe jurații de la Splash! Vedete la apă prin curajul ei. Deși a făcut înot ani de zile, Naomi s-a confruntat cu o situație neașteptată la filmările emisiunii. Teama de înălțime a determinat-o pe frumoasa englezoaică să izbucnească în lacrimi, dar colegii ei au consolat-o.

Citește și: Cine este Naomi Hedman.Cu ce se ocupă iubita lui Florin Ristei

Citește și:Florin Ristei și iubita lui, Naomi Hedman, vacanță romantică în Grecia.Imagini de senzație din resortul de lux

Citește și:Ce destinație de vacanță a ales Codin Maticiuc. A plecat cu iubita însărcinată și cei doi copii:„Toate dorințele mele sunt…'

Citește și:Alertă în București! Poliția caută un bărbat care a înțepat două femei, pe stradă, cu un obiect ascuțit / Cum arată individul

Naomi Hedman a izbucnit în lacrimi la Splash! Vedete la apă

Naomi Hedman participă la Splash! Vedete la apă, alături de mai multe nume cunoscute din showbiz-ul românesc. Logodnica lui Florin Ristei a făcut înot de la 4 ani, dar a avut perioade în care nu reușea să se scufunde cu ușurință în apă. Naomi Hedman se teme de înălțime, iar acest lucru a determinat-o să izbucnească în lacrimi. Aflată la antrenament, iubita artistului a avut un moment de slăbiciune, dar a fost încurajată nu doar de antrenori, dar și de colegii de echipă. Vedetei îi era teamă să sară de la 3 metri.

„Cred că am învățat să înot când aveam 4 ani. Mergeam la cursuri de înot în fiecare săptămână. (…). Mama a făcut tot posibilul ca noi să învățăm să înotăm.Au încercat să mă învețe să mă scufund, dar nu am reușit când eram mai mică', a povestit Naomi.

Naomi Hedman: „Mi-era foarte frică”

Logodnica lui Florin Ristei a mărturisit că înainte să vină la emisiune, iubitul ei i-a spus să sară direct de la 10 metri. Răzând, Naomi i-a spus prezentatoarei tv, Monica Bîrlădeanu că în prima zi a vrut să sară de la 10 metri, dar s-a speriat. Telespectatorii vor afla în această seară, de l aora 20.30, la Antena 1 , dacă Naomi Hedman și-a învins teama și a sărit de pe ultima platformă.

„La început, mi-a spus: «Când mergi acolo, sari de la 10 metri!Dacă nu sari de la 10 metri, să nu mai vii acasă!» Când am venit, m-am gândit: «Ok, 10 metri!» După, m-am dus la 10 metri în prima zi și eram… speriată și mi-era foarte frică!, a mai spus iubita lui Florin Ristei.

Noul sezon al emisiunii Splash!Vedete la apă aduce multe surprize

În fiecare săptămână vor exista ediții de calificări ale emisiunii, iar primii doi concurenți cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminică, de la ora 20.00, la Antena 1. Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin și Cosmin Natanticu vor urmări săriturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția concurenților.

Show-ul este prezentat de Monica Bîrlădeanu, Răzvan Fodor și Ramona Olaru. La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogan Ioniță sunt cei trei antrenori de la Splash! Vedete la apă!

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton