Margherita de la Clejani e una dintre femeile înjunghiate de bărbatul pe trotinetă, în București. Cum se simte acum

 Oana Pantazi
.

Margherita de la Clejani a fost înjunghiată în plină stradă de un bărbat necunoscut, care s-a făcut apoi nevăzut. Agresorul, care se deplasa cu trotineta și a încercat să înjunghie și o altă femeie, acum este căutat de Poliție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Margherita de la Clejani a fost înjunghiată în stradă, ieri-seară, de un individ necunoscut. Tânăra se plimba în timp ce a fost atacată. Agresorul a încercat în aceeași zi să înjunghie și o altă femeie.

margherita-de-la-clejani-sub-influenta-drogurilor-la-volan-a-provocat-un-accident_1_1_size24margherita-de-la-clejani-sub-influenta-drogurilor-la-volan-a-provocat-un-accident_1_1_size24

Margherita de la Clejani a fost înjunghiată în plină stradă

Pe 17 august, Margherita de la Clejani a fost înjunghiată în timp ce se plimba pe stradă, de un bărbat necunoscut, care s-a făcut repede nevăzut. Conform FANATIK, Margherita de la Clejani a fost înjunghiată de un individ care se deplasa pe trotinetă. Acesta i-a înfit Margheritei un cuțit în zona pieptului.

Margherita a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar din Capitală, fiind preluată de medici, însă, din fericine, rănile provocate de atacator s-au dovedit a fi superficiale. Drept urmare, Margherita a luat decizia de a se trata acasă.

Agresorul a mai atacat o femeie în același mod, la câteva ore distanță, acum fiind căutat de Poliție. Spre norocul ei, nici cea de a doua tânără nu a avut răni de natură a-i pune viața în pericol.

Agresorul a mai atacat o femeie în același mod

Ieri, un bărbat necunoscut, care circula pe trotinetă, a băgat spaima în locuitorii Bucureștiului, după ce s-a aflat că acesta a înjunghiat două femei necunoscute, la momentul respectiv. Cele două tinere au făcut reclamație la Poliție după ce ar fi fost înţepate în sân de un bărbat aflat pe o trotinetă închiriată. Prima victimă era pe Calea Victoriei, iar a doua pe bvd. I.C. Brătianu.

'La 17 august, în jurul orei 21:25, polițiștii DGPM București – Secția 1 au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3', se arată în comunicatul Poliției.

Ulterior s-a aflat că una dintre victime este chiar Margherita de la Clejani, care a ajuns de urgență la spital, dar acum se află în afara oricărui pericol.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton