Nadia Comăneci și soțul ei, Bart Conner, au împlinit 26 de ani de căsnicie. Ce declarație i-a făcut campioana

 Miniosu Alexandra
.

Nadia Comăneci și soțul ei, Bart Conner, au împlinit 26 de ani de căsnicie. Așadar, este mare sărbătoare în familia fostei gimnaste. Iar cum un astfel de moment important nu avea cum să treacă neobservat, campioana l-a marcat printr-un gest emoționant. Vedeta a postat o imagine rară alături de partenerul ei de viață și i-a transmis un mesaj emoționant.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nadia Comăneci și soțul ei, Bart Conner, au împlinit 26 de ani de căsnicie. Marea gimnastă a marcat momentul printr-un gest emoționant. Astfel, ea l-a luat prin surprindere pe partenerul ei de viață, dar le-a făcut și o surpriză plăcută internauților. Îndrăgita campioană a postat pe Twitter o imagine rară alături de jumătatea ei, căreia i-a adresat și un mesaj.

nadia-comaneci-aniversare-sot-5nadia-comaneci-aniversare-sot-5

Nadia Comăneci se află în topul celor mai iubite sportive din România sau chiar din lume. Gimnasta de 10, așa cum e numită de fanii săi, a ajuns cunoscută pe întreg mapamondul datorită talentului său inegalabil. Abilitățile ei i-au adus o carieră de succes, cu care se mândrește peste tot. De asemenea, ea se laudă și cu o familie minunată, având un soț iubitor, care o susține în orice.

Citește și: Thalia, mesaj emoționant pentru Nadia Comăneci:„Ea a constituit o influență majoră în viața mea'. Reacția campioanei

Citește și: Nadia Comăneci, în rol de antrenoare, în SUA.Imagini din sala de gimnastică

Citește și: Ce crede fata cea mică a lui Brigitte Macron despre relația ei cu Emmanuel Macron:„Lumea din jurul lor nu mai există'

Citește și: Daniel Onoriu i-a dat în judecată pe medicii turci, care l-au adus în pragul morții: „Cerem daune”

Nadia Comăneci și soțul ei, Bart Conner, au împlinit 26 de ani de căsnicie

Nadia Comăneci și soțul ei sunt un exemplu în rândul cuplurilor. Cei doi au aniversat 26 de ani de căsnicie. Cu siguranță, aceștia au sărbătorit și în viața reală, dar ea a ținut să-i facă o surpriză și în mediul online. Marea gimnastă a postat o imagine de colecție alături de Bart Conner. În fotografie, amândoi au zâmbetul pe buze, dovadă că se iubesc la fel ca în prima zi.

De asemena, imaginea a fost însoțită de un mesaj emoționant. Nadia Comăneci i-a urat soțului ei „la mulți ani', pe Twitter, iar postarea a strâns mii de like-uri și comentarii.

„Aniversare fericită, Bart Conner', a scris Nadia Comăneci pe Twitter, alături de o inimioară.

Nadia Comaneci și Bart Conner, nuntă cu peste 700 de invitați

Nadia Comaneci și Bart Conner s-au căsătorit pe data de 27 aprilie 1996. Aceștia au făcut cununia religioasă în România, la Mănăstirea Cașin. Petrecerea de nuntă a fost una de-a dreptul spectaculoasă și s-a ținut la Palatul Snagov. La fericitul eveniment au participat mai bine de 700 de invitați.

Campioana și-a dorit foarte mult ca nunta ei să aibă loc în România. Printre persoanele invitate la petrecere s-au numărat și 80 de prieteni ai cuplului sosiți din SUA.

Nașii Nadiei Comaneci și ai partenerului său, Bart Conner, au fost Adrian și Dana Năstase. La acea vreme, Adrian Năstase avea funcția de președinte al Camerei Deputaților și era un politician aflat în plină ascensiune politică.

Sursă foto: Instagram, Twitter, Profimedia Images

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton