Elena Lasconi, la 2 ani după ce a plecat de la PRO TV: „Nu regret niciun moment că am ales să ies din presă”

 Miniosu Alexandra
.

Elena Lasconi a făcut o serie de destăinuiri neașteptate despre viața la PRO TV. Vedeta a apărut pe micile ecrane, la postul de televiziune, aproape 25 de ani, până ce a ales un alt drum. În prezent, ea e primar în Câmpulung Muscel și mărturisește că acest lucru o mulțumește cu adevărat. Astfel, ea nu regretă nicio clipă faptul că a ales să iasă din presă și să se retragă de pe micile ecrane.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Elena Lasconi a făcut unele destăinuiri neașteptate despre viața la PRO TV. Deși acum e cunoscută ca „primărița', după ce a devenit primar în Câmpulung Muscel, fanii ei o cunosc și în altă ipostază. Ea a fost vedetă la PRO TV timp de aproape 25 de ani, până în toamna anului 2020, atunci când a decis că e momentul pentru o schimbare în carieră.

elena-lasconi-pro-tv-1elena-lasconi-pro-tv-1

Așadar, Elena Lasconi nu e cunoscută doar ca primăriță, ci și ca fostă vedetă PRO TV. Îi place foarte mult ceea ce face acum, motiv pentru care nu regretă deloc faptul că a ales să se retragă de pe micile ecrane. În cadrul unui interviu, ea a dezvăluit ce diferențe a observat între a fi angajat la stat și la privat.

Citește și: Elena Lasconi, prima reacție după despărțirea Alexandrei Stan de soț:”O poveste tristă!”

Citește și: Drama neștiută a Elenei Lasconi. Acum e vedetă, dar a fost atât de săracă, că nu avea ce mânca:'Bunica ne dădea pâine pe care o dădeai la porci'

Citește și: Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, prima apariție publică de la izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina.La ce eveniment a participat

Citește și: Scărlătescu și iubita, prima apariție împreună la TV.Chef-ul a dezvăluit cum l-a cucerit Doina Teodoru

Elena Lasconi, destăinuiri neașteptate la doi ani după ce a plecat de la PRO TV

Elena Lasconi a început prin a vorbi despre meseria ei de primar, una pe care efectiv o adoră. Vedeta în vârstă de 50 de ani nu a avut nicio pretenție anume. A constat, în timp, că mulți oameni i se adresează cu „primăria' și mult mai puțin cu „doamna primar'.

„Cei mai mulți dintre ei îmi spun, simplu ca bună ziua, primărița. Primărița în sus, primărița în jos! Pe unii, puțini la număr, îi aud spunându-mi și doamna primar. Însă formula cu primărița mi s-a lipit și mie parcă de suflet, cel mai mult.

Personal, nu am avut vreo pretenție anume, Doamne ferește! Așa că de aproape doi ani sunt primărița!', a spus Elena Lasconi, potrivit Impact.

„Îmi amintesc și acum că la PRO TV…'

Elena Lasconi își aduce și acum aminte de perioada în care lucra la privat. Spune ea, atunci nu prea avea parte de sărbători sau alte libere la fel ca la stat. Spre exemplu, susține ea, dacă la PRO TV erai liber de Crăciun, trebuia să lucrezi de Revelion.

„Ca bugetar am sesizat că ai mai multe zile libere. Categoric! Și uneori mă întreb ce să fac cu ele. Dar ajung repede să-mi umplu timpul și atunci, fiindcă treabă se găsește de făcut întotdeauna. Însă, când lucram la privat, acolo nu prea aveai parte de sărbători sau alte libere la fel ca la stat.

Îmi amintesc și acum că la PRO TV întotdeauna dacă erai liber de Crăciun, atunci sigur lucrai de Revelion. Sau dacă nimereai Paștele liber, atunci sigur erai de serviciu de 1 Mai', a mai explicat ea.

Nu regretă că s-a retras de pe micile ecrane

Elena Lasconi spune că nu regretă niciun moment că a ales să iasă din presă. Conform spuselor ei, nici măcar amintirile de la PRO TV nu o copleșesc.

„Nu regret niciun moment că am ales să ies din presă și să accept o altă provocare. Nu știu dacă mă credeți, dar nici amintirile acelei perioade, cea petrecută la PRO TV, nu mă copleșesc.

Îmi doresc să am însă parte de așa ceva mai târziu, când mă voi apropia de pensie. Dar astăzi prefer să mă concentrez asupra prezentului și viitorului, nu asupra trecutului!', a mai mărturisit aceasta.

Ce salariu are Elena Lasconi la Primăria din Câmpulung

În septembrie 2020, Elena Lasconi a câștigat alegerile locale pentru Primăria din Câmpulung Muscel. Ea a ales să renunțe la televiziune și să se dedice carierei politice. Deși are aproape un an de când a ocupat fotoliul de primar din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi a dezvăluit abia acum ce salariu încasează lunar.

Recent, Elena Lasconi a fost invitată în emisiunea „La Măruță’, de la PRO TV, unde a făcut dezvăluiri despre sarcinile pe care le are în cadrul primăriei. În plus, ea nu s-a ferit să mărturisească public ce salariu primește lună de lună.

Elena Lasconi a mărturisit că are 9.000 de lei salariul la primărie. Tot ea, a recunoscut că acești bani îi făcea în doar 40 de minute pe vremea când lucra la PRO TV.

„Am 9.000 de lei salariul de primăriță. E multă muncă și bătaie de cap, dar îmi place. Stau 14 ore în primărie și mă înjură toți. Știi în cât timp făceam eu banii ăștia, când eram la PRO TV? Când mă duceam să vorbesc la eveniment? În 40 de minute.

Și nu mă înjura nimeni. Vreau să fac un fel de Vegas din Câmpulung Muscel! Să vină oamenii din toată lumea să se căsătorească la noi, pentru că avem locuri de poveste!’, a dezvăluit Elena Lasconi, acum ceva timp, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton