Motivul pentru care Reese Witherspoon divorțează de producătorul Jim Toth, după 12 ani de mariaj: "Mergem înainte cu dragoste și respect reciproc..."

 Dumitrache Laura
.

Reese Witherspoon și Jim Toth au decis să pună capăt căsniciei lor. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 12 ani și au împreună un băiat, James. Anunțul a fost făcut chiar de celebra actriță pe rețelele de socializare. Mai mult, Reese Witherspoon a dezvăluit motivul pentru care divorțează de sotul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Reese Witherspoon divorțează de producătorul Jim Toth, după 12 ani de relație. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, deși păreau un cuplu solid. Actrița a făcut anunțul într-o postare pe contul ei de Instagram, dezvăluind și care este motivul pentru care au luat această decizie.

329245250_2327587844086804_3632218398514551413_n329245250_2327587844086804_3632218398514551413_n

Anunțul divorțului dintre Reese Witherspoon și Jim Toth a venit la două zile după aniversarea celor 12 ani de căsătorie. Actrița în vârstă de 47 de ani și producătorul de 51 de ani, au un băiețel., Tennessee James, în vârstă de 10 ani.

Citește și: Reese Witherspoon, cu trei picioare pe coperta uneia dintre cele mai prestigioase reviste glossy

Citește și:Get the look Reese Witherspoon! Machiajul potrivit pentru un eveniment special

Citește și:Madonna, desfigurată de operațiile estetice, la Premiile Grammy 2023. Fanii sunt șocați: „Doamne, ce și-a făcut la față?”

Citește și:Laura Pausini s-a căsătorit cu Paolo Carta, după 18 ani de relație. Cum a arătat rochia de mireasă a artistei

Motivul pentru care Reese Witherspoon divorțează de producătorul Jim Toth, după 12 ani de mariaj

Reese Witherspoon divorțează de producătorul Jim Toth. Anunțul surrpinzător al actriței a fost dat la doar două zile după ce cuplul a aniversat 12 ani de căsătorie. Cei doi au împreună un băiat, James, în vârstă de 10 ani. Reese Witherspoon a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care anunță motivul divorțului de soțul ei.

Avem câteva veşti personale de împărtășit…Cu multă grijă şi considerație am luat decizia dificilă de a divorța. Ne-am bucurat de atâția ani minunați împreună şi mergem înainte cu dragoste profundă, bunătate şi respect reciproc pentru tot ceea ce am creat împreună.', a scris actrița într-o postare publicată pe contul ei de Instagram.

Reese Witherspoon: „Aceste chestiuni nu sunt niciodată ușoare”

Actrița de la Hollywood îi are alături de ea pe cei trei copii ai săi, Ava, Deacon și James. Reese Witherspoon susține că decizia de a divorța de Jim Toth nu a fost una simplă și le-a cerut fanilor să le respecte intimitatea, în această perioadă.

„Cea mai mare prioritate a noastră este fiul nostru şi întreaga noastră familie în timp ce ne îndreptăm spre următorul capitol. Aceste chestiuni nu sunt niciodată ușoare şi sunt extrem de personale. Apreciem cu adevărat respectul tuturor pentru intimitatea familiei noastre în acest moment', a mai spus Reese.

Reese Witherspoon a fost căsătorită cu Ryan Phillips

În trecut, Reese Witherspoon a mai fost căsătorită cu celebrul actor Ryan Phillips, iar împreună au doi copii, Ava și Deacon. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale celebrului film Cruel Intentions, din anul 1999. Deși erau foarte tineri când s-au căsătorit, Reese a dezvăluit într-un interviu că nu regretă decizia luată. Reese și Ryan au divorțat în anul 20808, iar în 2011 s-a căsătorit cu Jim Toth.

M-am căsătorit când aveam 23 de ani și aveam doi copii până să împlinesc 27 de ani. Uneori este bine să te cunoști pe tine mai întâi, însă eu nu aș schimba nimic din ce am făcut. I-am spus și fiicei mele că la 25 de ani de-abia începi să te cunoști.', declara actrița.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton