Motivul pentru care Pepe și Yasmine au făcut nunta în mare secret: "Eram fericiți și înainte"

 Dumitrache Laura
.

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit în mare secret. Artistul a făcut primele declarații despre cununia care a avut loc în urmă cu o lună. Cântărețul a devenit tată pentru a treia oară, după ce Yasmine Ody a adus pe lume un băiețel. Cei doi au preferat să se căsătorească în mare taină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pepe trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Artistul trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Yasmine, femeia care i-a dăruit cel de-al treilea copil. Spre surprinderea multora, cei doi s-au căsătorit în secret, iar artistul a vorbit despre momentul special.

pepe si yasminepepe si yasmine

În urmă cu o lună au apărut informații conform cărora Pepe și Yasmine s-ar fi căsătorit în mare secret. Fratele artistului, Giani Pascu a recunoscut că a avut loc o ceremonie la care au participat în jur de 40 de persoane. De asemenea, artistul a făcut declarații despre nunta cu iubita lui, dar fără a oferi multe detalii.

Citește și: Proaspăt însurat a treia oară, Pepe i-a transmis un mesaj dur Oanei Zăvoranu:”E cea mai mare greșeală din viața mea”

Citește și: Pepe, primele declarații după nunta cu Yasmine:”Da, am intrat în belele”

Citește și: Maria Constantin a fost cerută în căsătorie la Splash! Vedete la apă.Cum a reacționat artista

Citește și: Flick și Denisa Filcea și-au botezat fetița într-un loc special:„Ne-am dus comoara în fața lui Dumnezeu'. Imagini de la eveniment

Motivul pentru care Pepe și Yasmine au făcut nunta în mare secret

Pepe este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Artistul și-a găsit fericirea în brațele lui Yasmine Ody, femeia care l-a făcut tată pentru a treia oară. Artistul a divorțat de Raluca Pastramă, după 8 ani de relație. Luna trecută au apărut informații în spațiul public că s-ar fi căsătorit, dar departe de ochii lumii. Recent, în cadrul unei emisiuni TV, Pepe a vorbit și despre motivul pentru care a ales să se căsătorească cu Yasmine departe de ochii lumii.

„Lasă să se facă speculații și atât. Dacă ne-am căsătorit, ne-am căsătorit pentru noi, și fără să invităm presa sau oameni care ar fi făcut chestia asta pentru puțină publicitate. Noi suntem foarte fericiți, eram la fel de fericiți și înainte și după căsătorie', a povestit cântărețul, la AntenaStars.

Pepe, despre momentul în care fiicele sale l-au întâlnit pe Pepe Jr.

Pepe mai are două fiice cu Raluca Pastramă. Cei doi au divorțat după 8 ani de relație. Rosa și Maria și-au cunoscut fratele, iar artistul a povestit cum a avut loc întâlnirea.

„E frumos în primul rând că e băiat, e mic. Știu senzația de copil bebeluș, dar fiecare etapă are frumusețea ei. Copiii sunt întotdeauna îndrăgostiți de alți copii mai mici și vor și ele să se implice, că e normal, și bine fac.

Eu sunt bărbat din toate punctele de vedere. Sunt bărbat asumat în tot ceea ce fac, și odată ce sunt într-o relație, e clar că sunt cel de care e nevoie, când e nevoie', a mai declarat Pepe.

Cum s-au cunoscut Pepe și Yasmine

Pepe și Yasmine s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, iar după divorțul de Raluca Pastramă, cei doi și-au oficializat relația. Yasmine, 28 de ani, este un make-up cunoscut în lumea vedetelor. Artistul și soția sa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar în urmă cu câteva luni au devenit părinți.

Sunt foarte mândru și fericit! Suntem foarte fericiți! Dumnezeu le așează cum știe el mai bine! Este o știre falsă că este însărcinată în 7 luni, e în 5 luni, cam așa, pe mine nu m-a întrebat nimeni detalii, așa au scris! Și chiar m-am bucurat că s-a ținut secretul și că timp de o lună și jumătate nu a răsuflat vestea în presă', a spus Pepe in urma cu câteva luni.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton