Motivul pentru care Ozana Barabancea nu vrea să mai apară des la TV. Iată cine îi ocupă tot timpul

 Pirvu Cristina
.

Ozana Barabancea a luat o pauză de la aparițiile la TV. Artista se concentrează asupra ființelor cele mai dragi din viața ei: copiii. Amândoi trec prin perioade încărcate și au nevoie de sprijin.  

Gloria și Andrew sunt copiii Ozanei Barabancea. Fiica termină clasa a-VIII-a și susține capacitatea, iar Andrew Balaracureatul. Au emoții, dar mama lor le e aproape și îi susține.

„Eu nu pun deloc presiune pe ei acum. Nu îi spun deloc Gloriei să studieze la pian. Dar nici nu îndrăznesc să intru la ea în cameră când studiază. O deranjează să o întrerupi de la studiu. Atunci eu îmi văd de treaba mea.

Da, eu am avut perioade când am simțit că am neglijat copiii. Am zis că nu mai vreau să apar până nu își termină ei examenele, chit că eu nu lucrez cu ei la nimic. Ei au profesori, Gloria face cu sora mea la română, au profesor la matematică, Andrew face teorie muzicală, face română,face istorie. Se duc la pregătiri.

Simpla mea prezență în casă contează foarte mult. Gloria mă întreabă mereu unde merg, cât stau, dar nu vin acasă? Mi-am dat seama că pentru ei e foarte important să fiu acasă. Nu i-am neglijat anul acesta…la începutul anului Andrew m-a băgat în ședință și mi-a spus să nu îl bat la cap că știe ce face. El e foarte responsabil!”, a declarat recent Ozana Barabancea.

Ozana BarabanceaOzana Barabancea

Ozana Barabancea și-a schimbat look-ul, după ce a slăbit 60 de kilograme. A adoptat un nou stil

În urmă cu aproximativ doi ani de zile, Ozana Barabancea a început seria transformărilor. A suferit o operație de micșorare a stomacului, ulterior a mers la sală și a mâncat foarte sănătos. A început apoi cu operațiile estetice, pielea i se lăsase, bustul nu mai era ferm, astfel s-a văzut nevoită să intervină.

A cerut părerile specialiștilor pentru toate transformările pe care le-a făcut. Acum are zâmbetul pe buze, fericită de trupul său. A făcut și o schimbare de look, se pare că are părul mai lung, diverse culori, fiind destul de îndrăzneață și purtând peruci.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton