Ce mare s-a făcut fata Corinei Dănilă. La 16 ani, Rianna are multe pasiuni: ”E un copil bun”

 Stamen Diana
.

Corina Dănilă are o fată extrem de frumoasă, care îi seamănă perfect. Actrița preferă să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor, iar fiica ei nu a fost expusă prea mult la TV. Rianna are 16 ani și are multe pasiuni.

Corina Dănilă este o prezență foarte discretă în spațiul public și aplică aceeași strategie când vine vorba de fiica ei, în vârstă de 16 ani. Rianna adoră să călătorească și este pasionată de fotografie. Corina Dănilă și-a ferit copilul de lumina reflectoarelor și de celebritate, astfel încât să poată avea o copilărie normală și frumoasă.

Relația vedetei cu fiica sa, Rianna, este una foarte bună, iar cele două sunt prietene. 'E un copil bun, din toate punctele de vedere! Are un suflet bun, este isteaţă, comunicativă şi ne înţelegem foarte bine, suntem pe aceeaşi lungime de undă. Deocamdată! Să vedem cum va decurge perioada de adolescenţă. Eu o încurajez şi o susţine necondiţionat în tot ce-şi doreşte să facă. Şi aşa voi face şi mai departe', a declarat Corina Dănilă pentru Unica.

Rianna este mândră că este fiica Corinei Dănilă și consideră că mama ei este una extrem de bună pe care se poate baza oricând are nevoie. Adolescenta susține că mama sa nu este genul de persoană care să-i interzică multe lucruri, ci îi oferă libertatea de a face propriile alegeri.

'Mă bucur că o pot considera pe mama prietenă, pot vorbi cu ea despre orice, mă ascultă, mă sfătuieşte şi, în acelaşi timp, mă lasă liberă. Încercăm mereu să ne facem timp pe care să-l petrecem împreună şi cel mai mult ne place să ne uităm la un film bun. (…) Pentru mine, mama este doar mama, nu este o persoană publică. Din clasa întâi am mers la o şcoală de stat şi întotdeauna mama m-a tratat ca pe un copil obişnuit. E adevărat că a fost decizia mamei să nu mă expună în mass-media, iar eu am fost total de acord. Sunt activă pe reţelele de socializare, dar am grijă la ce postez', a spus Rianna pentru sursa mai sus citată.

FOTO: Facebook

Corina Danilă și RiannaCorina Danilă și Rianna

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton