Motivul pentru care Bebe Cotimanis a plecat de la ProTV, după 25 de ani: ”Contractele au devenit mai subţiri, iar eu nu am acceptat chestia asta”

 Stamen Diana
.

După 25 de ani, Bebe Cotimanis a plecat de la ProTV și a vorbit despre motivul care l-a determinat să ia această decizie total neașteptată pentru public.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bebe Cotimanis a vorbit pentru prima dată despre plecarea de la ProTV, dar și despre motivul pentru care a ales să își dea demisia. Se pare că actorul nu mai era mulțumit de partea financiară, așa că singura soluție a fost să își găsească alte proiecte.

„Plecarea s-a produs din motive economice. Contractele au devenit mai subţiri, iar eu nu am acceptat chestia asta. Pentru că e muncă mea şi o respect. Au încercat să mă ţină, dar la un preţ mai mic”, a spus actorul pentru paginademedia.ro.

Bebe Cotimanis a fost în juriu la Românii au talent, însă numai pentru un sezon.

„Am stat acolo un sezon pentru că nu puteam să fiu foarte rău. Eu sunt eu, aşa cum sunt. Nu puteam să fiu foarte rău şi despărţirea de „Românii au talent” s-a făcut cu bună înţelegere de ambele părţi”, a mai povestit Bebe Cotimanis.

Citește și: Viața e plină de surprize! Bebe Cotimanis a apelat la ajutorul fostei soții, pe care a părăsit-o în urmă cu doi ani pentru o altă femeie

Bebe-Cotimanis-1Bebe-Cotimanis-1

Bebe Cotimanis a plecat de la ProTV

Din 5 octombrie, celebrul actor Bebe Cotimanis este vocea postului Prima TV. El este una dintre cele mai cunoscute voci din România și din această toamnă se va auzi atât pe Prima TV, cât și pe televiziunile sportive ale grupului Clever, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K.

Vocea lui Bebe Cotimanis nu se mai aude în spoturile publicitare de pe Pro TV de câteva luni bune. El a fost deja înlocuit de către prezentatorul de radio George Vintilă.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Florina Mărcuță, după despărțirea de Bebe Cotimanis! Actorul a părăsit-o după 17 ani pentru o femeie mai tânără

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton