Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au despărțit: "Nu mai este cale de întoarcere"

 Cica Cristina
.

Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei au luat, de comun acord, decizia de a se despărți definitiv! Anunțul a fost făcut de fostul concurent din sezonul doi al show-ului matrimonial.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Povestea dintre Andreea Pirui și Marius s-a născut în cadrul show-ului Puterea Dragostei. După o relație cu suișuri și coborâșuri, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Marius de la Puterea Dragostei a anunțat că s-a despărțit, din nou, de Andreea, de data aceasta separarea fiind definitivă. Nu a mai lăsat deschisă nicio portiță, precizând că nu mai este cale de întoarcere de această dată.

Citește și: Motivul pentru care Bebe Cotimanis a plecat de la ProTV, după 25 de ani:'Contractele au devenit mai subţiri, iar eu nu am acceptat chestia asta'

Marius: „Am decis de comun acord să încheiem relația”

Marius de la Puterea Dragostei a pus punct tuturor speculațiilor făcute pe marginea acestui subiect și a menționat că acest capitol din viața s-a încheiat definitiv.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea, intenții serioase pentru viitor:„Ne-am promis că vom face un drum pentru a vizita părinții'

„Bună ziua. Am decis să fac această postare pentru a încheia definitiv un capitol din viața mea și anume relația cu Andreea. Primesc multe mesaje și comentarii, unde sunt întrebat de ce? cum? și în ce fel?

 Noi am decis de comun acord să încheiem această relație. Din punctul meu de vedere nu mai este cale de întoarcere și vă rog respectuos să respectați decizia noastră!', a trasmis Marius de la Puterea Dragostei.

Puterea dragostei nu a funcționat pentru Andreea Pirui și Marius

Tensiuni, certuri constante, presărate cu împăcări. Cam așa s-ar caracteriza relația dintre Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei.

Citește și: Lidia Buble, declarații sincere despre despărțirea de Răzvan Simion:'Nu este OK este să rămâi undeva unde nu ești prețuit'

118085837_1437594356432081_3801184811253340716_n-1118085837_1437594356432081_3801184811253340716_n-1

Certurile și neînțelegerile constante i-a făcut pe cei doi să decidă să-și spună „adio”, pentru a nu mai prelungi suferința de ambele părți.

„Înainte cu o săptămână să mă ceară, ne-am despărțit , am avut o ceartă și a spus că nu mai vrea. A plecat la București, de la Cluj, dar nu mai știu de ce ne-am certat', a precizat Andreea Pirui la Teo Show.

Citește și: George Burcea povestește detalii intime despre Viviana, dar încă nu e sigur pe relație:„Vorbim peste un an'

„Certurile noastre nu sunt din motive importante, pentru că dacă ar fi fost nu am mai fi împreună acum. Certurile noastre sunt mai multe de orgoliu, nu pe motive întemeiate, nu gelozii. Noi nu ne-am certat niciodată din cauza altor persoane, ci din cauza noastră', a subliniat și Marius la rândul lui.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton