Motivul pentru care Angela Rusu nu-și poate ierta mama: "A fost o egoistă. Știa că asta mă doare cel mai tare"

 Dumitrache Laura
.

Angela Rusu a făcut dezvăluiri surprinzătoare din viața sa. Artista a dezvăluit că nu mai vorbește cea care i-a dat viață, declarând că aceasta i-a provocat cea mai mare durere. Interpreta de muzică populară a mărturisit că nu o poate ierta pe mama sa, deoarece a vândut casa bunicilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Angela Rusu a făcut dezvăluiri emoționante despre viața. Anul trecut, pe 24 mai, artista a adus pe lume o fetiță, pe care a numit-o Maria Anais. Vedeta a devenit și mamă și bunică în aceeași perioadă pentru că și fiica ei a născut înaintea ei.

Angela Rusu in lacrimiAngela Rusu in lacrimi

Angela Rusu a vorbit pentru prima oară despre mama ei. Vedeta a mărturisit că cea care i-a dat viață a rănit-i foarte tare după ce a decis să vândă casa bunicilor. Cântăreața a crescut în casa bunicilor ei, având multe amintiri frumoase acolo. Angela a povestit cât de greu i-a fost să treacă peste cele trei divorțuri, dar și cât de dificil a fost să rămână gravidă la 46 de ani.

Citește și: Cum au sărbătorit Angela Rusu și Marius Moldovan 11 ani de relație:”Fiica noastră este…”

Citește și: Mamă la 47 de ani, Angela Rusu are depresie postnatală:„ E foarte greu'

Citește și: Brigitte îl acuză pe Florin Pastramă de violență:”Nu mai are ce căuta în casa mea”

Citește și: Amna s-a tratat, timp de un an, pentru o boală incurabilă pe care nu o avea:”Am fost diagnosticată greșit”

Motivul pentru care Angela Rusu nu-și poate ierta mama

Angela Rusu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. La 47 de ani, artista a adus pe lume o fetiță, fiind în același timp mamă și bunică. Fiica ei cea mare a născut cu doar câteva luni înaintea ei. Recent, artista a făcut dezvăluiri emoționante despre viața ei. Vedeta a izbucnit în lacrimi atunci când a vorbit despre mama ei. Cântăreața a declarat că nu mai vorbește cu cea care i-a dat viață, deoarece aceasta a rănit-o foarte tare. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Angela Rusu a povestit că mama sa i-a făcut cea mai mare suferință.

„Am petrecut mare parte din copilăria mea la bunicii din partea mamei. Acolo mă simt cel mai bine. Nu mai merg pentru că mama a făcut o greșeală foarte mare, a vândut casa. Eu cu mama mea nici nu vorbesc. Eu am ținut foarte mult la acea acasă. Mă visez aproape în fiecare noapte în casa bunicilor.

Mama mea a fost o egoistă și mereu a vrut să îmi controleze oarecum viața. Cred că vândut ca să se răzbune pe mine, știa că asta mă doare cel mai tare. Pentru asta nu pot să o iert', a dezvăluit Angela Rusu.

Angela Rusu: „Tatăl meu consuma mult alcool'

Angela Rusu a devenit cunoscută la vârsta de 26 de ani, iar pe plan profesional are mare succes. În viața personală, artista a întâmpinat multe probleme care au marcat-o de-a lungul anilor. În copilărie, Angela a fost martora unor episoade violente.

Tatăl său avea probleme cu alcoolul, iar de multe ori a ajuns la spital.„Tatăl meu a avut episoade când bea, consuma mult alcool. Câte 2-3 săptămâni nu se oprea, poate doar la spital și cu medicamente', a mai declarat Angela Rusu.

Părinții Angelei Rusu au divorțat

Părinții artistei s-au despărțit când ea avea 23 de ani, iar un mai târziu tatăl său și-a refăcut viața cu o femeie care nu a suportat-o deloc pe Angela. Acest lucru a determinat-o pe vedetă să se lanseze în muzică.

„Pur și simplu m-am simțit abandonată. A doua soție s-a căsătorit cu taică-miu pentru bani. A deranjat-o mereu că exist și că trebuie să împart averea cu fratele meu. Tot timpul încerca să-i spună tatălui meu tot felul de lucruri neadevărate despre mine', a mărturisit solista.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton