Motivul pentru care Andreea Antonescu s-a despărțit de Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale: "Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie..."

 Dumitrache Laura
.

Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară în luna decembrie, a anului trecut. Artista a adus pe lume o fetiță, iar la momentul acela forma un cuplu cu jurnalistul Victor Vrînceanu. Deși păreau că au o relație stabilă, în urmă cu câteva zile, Andreea Antonescu a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care anunța despărțirea de tatăl fiicei sale. Acum, jumătatea trupei Andre a dezvăluit care a fost, de fapt, motivul despărțirii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu a născut o fetiță pe 19 decembrie 2022. Artista a avut o relație cu jurnalistul Victor Vrînceanu, iar la trei luni după nașterea fetiței lor, cei doi au decis să se despartă. Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, cu care are o fetiță, Sienna. Cei doi au divorțat oficial anul trecut.

andreea antonescuandreea antonescu

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit la doar câteva luni de când au devenit părinții unei fetițe. Invitată în podcastul lui Radu Țibulcă, artista a dezvăluit motivul pentru care a decis să se separe de comentatorul Victor Vrînceanu.

Citește și: Andreea Antonescu și Andreea Bălan, sărutate de polițiști la America Express: „M-a pupat direct…”

Citește și:Andreea Antonescu, după ce s-a despărțit de Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale: „Și legată la ochi și merg mai departe…”

Citește și:Loredana Groza apare complet nemachiată în ultimul ei videoclip. Reacția fanilor artistei când au văzut-o naturală

Citește și:Cum arată invitația la nunta Mariei Constantin. Este în format electronic și are dress code

Motivul pentru care Andreea Antonescu s-a despărțit de Victor Vrînceanu, la câteva luni de la nașterea fiicei lor

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit la doar câteva luni de la nașterea fiicei lor. Vedeta a aflat că este însărcinată după ce s-a întors de la America Express și a fost extrem de fericită. Deși relația lor părea solidă, Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au decis să meargă pe drumuri separate. Invitată în podcastul moderat de Radu Țibulcă, artista a dezvăluit care este motivul despărțirii de tatăl fiicei sale.

„Noi ne-am dorit foarte mult copilul. E un copil iubit si dorit. Nu a fost o întâmplare sau o greșeală. Pur si simplu ne-am dat seama că ne este mai bine separate decât împreună. Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie. Se poate si așa, si am considerat că e mai bine să rămânem fericiți separați, dar să avem grijă de fetiță pentru că ea este centrul universului nostru. Simplu. Nepotrivire de caracter. Stiu, sună clișeisc, dar chiar așa este„, a spus Andreea Antonescu in podcastul Vin de-o poveste.

Andreea Antonescu:”Noi avem în continuare o relație”

Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, dar cei doi au divorțat oficial anul trecut. Cu fostul soț, Andreea Antonescu are o fiică, Sienna, iar cea de-a doua fetiță este rodul iubirii dintre artistă și Victor Vrînceanu. Cântăreața s-a despărțit de tatăl fiicei sale în urmă cu trei luni. Cu toate astea, Andreea Antonescu a mărturisit că are o relație bună cu jurnalistul de dragul fiicei lor.

„Noi avem în continuare o relație, tinem legătura prin prisma fetiței, dar cam atât. Asta nu îmnseamnă că trebuie să locuim în aceeași casă. Practic suntem o familie, dar nu familia tradițională. Am considerat că suntem mai bine separati.  „, a mai spus artista.

Andreea Antonescu s-a despărțit de Victor Vrînceanu

Victor Vrînceanu este comentator sportiv și a format un cuplu cu Andreea Antonescu. Relația lor părea extrem de solidă, mai ales că artista a născut o fetiță în urmă cu trei luni. Cu toate astea, artista și jurnalistul au decis să se ocupe de fiica lor separat.

Chiar dacă este nevoită să-și crească și cel de-al doilea copil singură, Andreea Antonescu este puternică, dovadă fiind și mesajul pe care l-a postat pe rețelele sociale.'Și legată la ochi și merg mai departe cu încredere-n mine, pentru că știu că reușesc orice atunci când îmi propun!',a scris Andreea Antonescu la începutul lunii martie.

Sursa foto: Facebook/Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton