Cum îți poți menține pielea tânără și frumoasă cât mai mult timp?

 advertising.ringier
.

O piele tânără și sănătoasă pentru cât mai mult timp este dezideratul tuturor doamnelor și domnișoarelor. Dacă în adolescență și în tinerețe ne putem bucura însă de un ten frumos fără prea multe eforturi, odată cu înaintarea în vârstă este nevoie să acordăm o atenție mai sporită acestuia pentru a-l păstra ferm, fără riduri și luminos.

Pielea noastră poate avea acest aspect frumos, hidratat, neted, sănătos și luminos dacă este îngrijită corect. Și deși există o multitudine de produse cosmetice, tratamente sau chiar intervenții chirurgicale pentru a obține acest lucru, în articolul de astăzi vă propunem câteva sfaturi la îndemâna oricui pentru a ne păstra un aspect tânăr al tenului cât mai mult timp posibil.

Creează-ți un ritulal de îngrijire al pielii simplu și pe care să îl respecți întotdeauna


Pentru a-ți forma acest ritual este mai simplu decât îți imaginezi. Nu trebuie decât să fii disciplinată și să respecți cu sfințenie câțiva pași simpli:

1. Demachiază și îndepărtează impuritățile de pe ten atât dimineața cât și seara, indiferent dacă ai folosit sau nu produse de make-up, folosind produse adecvate tipului tău de ten. 

2. Folosește imediat după demachiere un tonic care să te ajute cu purificarea, tonifierea și reîmprospătarea tenului.

3. În funcție de necesitățile tipului tău de ten, aplică o cremă pentru a ajuta la hidratare, menținerea elasticității și eliminarea aspectului tern sau a semnelor de oboseală.

4. Exfoliază săptămânal tenul și aplică măști potrivite tipului tău de ten pentru a aduce un plus de hidratare și sănătate.

5. Folosește o cremă cu SPF de fiecare dată când ieși din casă, fie că aplici sau nu machiaj.

Introdu în rutina de îngrijire a tenului acid hialuronic pe care să-l aplici atât extern, direct pe ten, cât și prin utilizarea de suplimente pe care să le introduci în programul tău alimentar.

Este imposibil să nu fi auzit de acidul hialuronic și beneficiile lui asupra menținerii unui aspect al pielii tânăr, ferm și fără riduri. Pe piață există o multitudine de creme și seruri cu acid hialuronic din care poți să alegi și care au efect de netezire și de diminuare a semnelor de îmbătrânire și pe care poți să le adaptezi și să le introduci în rutina ta zilnică de îngrijire.

Acidul hialuronic este însă produs chiar de corpul nostru în mod natural. Singura problemă este că odată cu înaintarea în vârstă, producția acestuia scade. De aceea, este necesar să luăm suplimente care conțin acid hialuronic care ne vor ajuta să susținem producția acestuia.

Suplimentul Regulatpro Hyaluron ajută la absorbția acidului hialuronic în corp și astfel îți vei menține pielea tânără și cu un aspect mai ferm și mai luminos pentru mai mult timp. Produsul a ani de cercetări a companiei germane Dr. Niedermaier Pharma, specializată în cercetarea, dezvoltarea și marketarea bioconcentratelor enzimatice, Regulatpro Hyaluron te va susține pentru a obține un aspect mai tânăr și mai sănătos al pielii tale.

Regulatpro Hyaluron este un concentrat obținut din fructe, nuci și legume proaspete și organice, ingrediente ce au o acțiune anti-aging puternică, și este extrem de ușor de administrat și de introdus în programul tău de alimentație zilnică. Fie că alegi varianta Regulatpro Hyaluron, 350 ml sau Regulatpro Hyaluron, 20 flacoane x 20 ml, nu este necesar decât să administrezi câte 10 ml din produs, de două ori pe zi, dimineața și seara.

Adoptă un stil de viață sănătos

Încearcă să consumi cât mai multe alimente bogate în vitaminele D, E, K si C, care sunt esențiale pentru piele și care ajută la combaterea semnelor de îmbătrânire.

Le poți găsi într-o varietate de alimente: carne roșie, lactate, dar și în legume, fructe, nuci sau soia.

Evitarea zahărului și a carbohidraților, simpli în special, consumul de minim 2 litri de apă pe zi, odihna suficientă dar și sportul sunt de asemenea aliați de nădejde în păstrarea unui ten tânăr, cu aspect radiant și sănătos. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton