Motivul pentru care fostele soții ale lui Mihai Constantinescu nu-și mai vorbesc. Simona Constantinescu: "Cu Mihaela am luat o pauză"

 Dumitrache Laura
.

Motivul pentru care fostele soții ale lui Mihai Constantinescu nu-și mai vorbesc. Regretatul artist s-a stins din viață în 2019, la vârsta de 73 de ani. La acea vreme, Mihai Constantinescu era căsătorit cu Simona Secrier și avea o relație apropiată cu fosta soție, Mihaela Constantinescu. După moartea sa, cele două foste soții ale cântărețului nu-și mai vorbesc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mihai Constantinescu s-a stins din viață pe 29 octombrie 2019, iar în ultimele luni de viață, atât soția sa, Simona Sacrier, cât și fosta parteneră, Mihaela Constantinescu au fost alături de el. Cele două s-au înțeles pentru a fi lângă el, iar la înmormântarea artistului s-au susținut reciproc. La aproape trei ani de la moartea cântărețului, cele două nu-și mai vorbesc.

Simona si MihaiSimona si Mihai

Deși au divorțat în urmă cu mulți ani, Mihai Constantinescu și Mihaela au păstrat legătura, deși se căsătorise cu Simona Secrier. Cei trei ieșeau impreună, în oraș, la cine, ba chiar se pozau fericiți împreună și postau imaginile pe rețelele de socializare. Cu toate astea, moartea artistului a răcit relația dintre cele două foste soții.

Citește și: Mihai Constantinescu și Simona Secrier, o poveste de dragoste demnă de un roman… S-au cunoscut când ea era adolescentă

Citește și:Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu, adevărul despre ultimele luni din viața artistului:”Atunci au început problemele cu inima”

Citește și:Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, vacanță romantică într-o destinație de vis.Imagini fabuloase cu prezentatorul TV și soția lui

Citește și:Cum a început relația dintre Alex Bobicioiu și Simina Loica:”Când am sărutat-o prima dată…”

Motivul pentru care fostele soții ale lui Mihai Constantinescu nu-și mai vorbesc

Regretatul artist Mihai Constantinescu a încetat din viață în urmă cu aproape trei ani. Acesta le-a avut alături de Simona Secrieri și Mihaela Constantinescu, cele două femei care i-au furat inima. Mihai și Mihaela Constantinescu au divortat cu multi ani în urmă, iar artistul și-a unit destinele cu Simona Secrier.

Deși nu mai erau împreună, cântărețul a păstrat legătura cu fosta soție, cu care se întâlnea deseori. La înmormântarea acestuia, fostele soții s-au susținut reciproc. Cu toate acestea, se pare că relația dintre cele două s-a răcit, iar Simona și Mihaela nu-și mai vorbesc. Simona Secrier a dezvăluit motivul pentru care nu a mai păstrat legătura cu fosta soție a lui Mihai Constantinescu.

Simona Secrier: „Nu am fost prietene”

După ce Mihai Constantinescu s-a stins din viață, cele foste mari iubit ale artistului au decis să nu mai păstreze legătura, iar relațiile lor s-au răcit. Simona Secrier a mărturisit că nu a fost prietenă niciodată cu Mihaela Constantinescu, dar în perioada când soțul ei era bolnav, au vrut să fie amândouă alături de el.

'Cu Mihaela am luat o pauză, ca să spun așa. Dar nici când era Mihai nu vorbeam noi foarte des. Când omul e la suferință era firesc să fim unite. Ea face parastas la azil, eu fac pe tradițional, însă nu acesta este motivul pentru că nu mai vorbim, e alegerea fiecăreia. Am zis însă că dacă Mihai nu mai e, de ce să ne vedem? Nu am fost prietene ca să ne sunăm și acum. Suntem în relații civilizate, atâta tot. Oricum, eu merg mult mai des la cimitir, mă duc de trei sau de patru ori pe săptămână, nu ne-am întâlnit niciodată la mormânt. Mă îngrijesc mereu ca florile să fie proaspete. Nu e un sacrificiu, l-am iubit foarte mult pe Mihai. Nimeni nu-i va lua locul în sufletul meu. El este mereu în inima mea, în gândurile mele',a declarat Simona Secrier pentru EGO.ro.

Ce spunea Mihaela Constantinescu despre relația cu Simona Secrier

Mihaela Constantinescu a declarat după parastasul fostului soț că ea preferă să facă pachete și să le împartă la azil. De asemenea, Mihaela a subliniat că nu s-a întâlnit niciodată cu Simona Secrier la cimitir.

„Eu merg des la cimitir, îi pun lui Mihai coroane din flori din mătase, iar la fiecare șase luni împart pachete cu mâncare și cu haine. Merg și cu un preot la mormântul lui, ca să îi facem slujbă, așa cum este tradiția. Eu nu împart pachetele la cimitir, ca Simona, le duc la un cămin de bătrâni, acolo merg mereu să ajut. Nu m-am întâlnit niciodată cu ea la cimitir',a declarat fosta soție a lui Mihai Constantinescu.

Mihaela Constantinescu suferă enorm după decesul artistului

Mihai Constantinescu ținea foarte mult la fosta lui soție, la adresa căreia avea numai cuvinte de laudă. Mihaela Constantinescu este devastată după moartea cântărețului, iar pe rețelele de socializare postează deseori imagini cu acesta.

'Este îngrozitor, nu pot încă să cred și să mă obișnuiesc cu ideea că Mihai nu mai e în viață. E o durere care n-o să treacă niciodată, nu pot accepta ca o persoană atât de specială, cum a fost el, să nu mai fie, a lăsat un mare gol în sufletul meu. Cu Mihai am trăit cei mai frumoși ani ai vieții, ai tinereții, ne-am bucurat împreună de celebritatea lui. După divorț, nu am mai trăit ca bărbat și ca femeie, a fost însă o altă formă de iubire. Am rămas alături de el, îl voi iubi mereu, chiar și dincolo de moarte!', a mai declarat Mihai Constantinescu pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton