Motivul pentru care Doinița Oancea poartă verighetă și inel de logodnă pe deget: „Am fost cerută și luată de ani buni, căci așa începe povestea...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Doinița Oancea dezvăluie motivul pentru care poartă verighetă și inel de logodnă pe deget. Doinița Oancea poartă pe deget o verighetă, dar și un inel de logodnă. Într-un interviu pentru viva.ro, actrița a dezvăluit care este povestea celor două bijuterii. Vedeta a fost cerută de soție în filmul Lia, soția soțului meu, serial ce se va transmite la Antena 1, din data de 12 ianuarie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Motivul pentru care Doinița Oancea poartă verighetă și inel de logodnă pe deget. Actrița a fost cerută de soție în serialul Lia, soția soțului meu de la Antena 1, unde joacă rolul Găbiței, cum o alintă chiar actrița. Într-un interviu pentru viva.ro, actrița susține că rolul acesta este diferit de celelalte pe care le-a interpretat și lămurește misterul verighetei.

280485665_550548656442957_3605027600491333709_n280485665_550548656442957_3605027600491333709_n

Citește și: Doinița Oancea, despre Daniela Crudu, la iUmor:”E greu să stai o viață întreagă în genunchi”

Citește și: Doinița Oancea revine la TV. În ce serial va juca actrița:„Încă de când am citit primele episoade, mi-a…'

Citește și: Elena Ionescu și iubitul ei, Giorgos Athanasiadis s-au mutat împreună, după 3 luni de relație:„Lucrurile au venit natural, nu a fost nimic forțat'

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Margareta Clipa și soțul ei, după ce soacra solistei de muzică populară i-a despărțit:”A fost o iubire neîmplinită”

Motivul pentru care Doinița Oancea poartă verighetă și inel de logodnă pe deget

Doinița Oancea s-a prezentat cu verighetă pe deget și cu un inel de logodnă la un eveniment organizat de Viva. Actrița venise direct de pe platourile de filmare pentru serialul Lia, soția soțului meu, unde joacă și aceasta. Într-un interviu pentru viva.ro, Doinița Oancea dezvăluie misterul celor două bijuterii pe care le poartă, mai nou, pe degete.

Cum este personajul pe care îl joci în serialul Lia, soția soțului meu? Cu ce provocări se confruntă?

Să știi că este un personaj oarecum diferit față de ceea ce am avut de interpretat până acum. Pentru că mi-a fost prezentat ca un personaj negativ. Și atunci când spui personaj negativ, te gândești la ceva rău și atât. Noi nu prea asociem cuvântul negativ și cu partea umană.

Ei bine, această Găbița – că acesta este numele ei și așa o alint eu – are și o latură foarte umană. Găbița trăiește tot felul de întâmplări și se revoltă și răspunde. Adică, e cumva o răutate, care vine ca răspuns la lucrurile care i se întâmplă. Mai mult vă las pe voi să vedeți în noul serial, începând de pe 12 ianuarie, la Antena 1!

Doinița Oancea joacă în serialul Lia, soția soțului meu, la Antena 1

Te văd cu verighetă pe mână. Ai fost cerută de soție?

Am fost cerută și luată de ani buni, căci așa începe povestea Gabrielei. Ea este căsătorită cu Pavel, de câțiva ani de zile. Pavel este fratele lui Petru, Petru fiind personajul principal din acest serial și, după cum vezi, m-am prezentat la eveniment direct de la filmări. Am uitat să dau jos verigheta și inelul de logodnă.

Și am venit cu ele pe mână, asta e! Deci, Gabriela este o tipă căsătorită și cam în fiecare cuplu există niște situații, acolo. Nu o să vi le povestesc, dar o să le vedeți. Sunt destul de… contrariată, să spunem.

Doinița Oancea, despre personajul ei din serialul de la Antena 1

Ești revoltată?

Da. Mă revoltă pe mine, Doinița. Pe mine mă revoltă ceea ce trăiește această femeie. Nu pot să spun că e complicat, dar îmi e un pic mai greu dacă trebuie să interpretez un personaj cu care să fiu total de acord. Și comportamentul ei este răspunsul ei la întâmplările din viața ei. Eu încerc acum să vorbesc destul de voalat, ca să nu dezvălui multe lucruri. Și mi-e mai greu. Vreau să păstrez surpriza.

Mă contrariază puțin Găbița. Și aceasta este provocarea cea mai mare pentru mine. Sunt contrariată de ceea ce trăiește, de cum răspunde și de faptul că uite, Doinița, aici de față, probabil nu ar face niciodată ce face ea! Chiar este interesant. Pentru mine personal este foarte interesant.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton