Motivul bizar pentru care o tânără s-a transformat în femeia cu mustață. Eldina Janzac nu s-a mai epilat de un an!

 Oana Pantazi
.

Eldina Jaganic este cunoscută acum drept „femeia cu mustață”, locuiește în Danemarca și are 31 de ani, iar de un an de zile a încetat să-și mai epileze mustața și să-și penseze sprâncenele. Iată motivul incredibil care a determinat-o să ia această decizie ciudată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Eldina Jaganjac era, până anul trecut, o tânără obișnuită, însă decizia bizară pe care a luat-o a transformat-o în… femeia cu mustață. Deranjată de atenția de care se bucura din partea sexului tare, tânăra din Danemarca a găsit o modalitate inedită de a-i îndepărta pe potențialii pretendenți.

femeia-cu-mustatafemeia-cu-mustata

Eldina nu e deranjată că a devenit „femeia cu mustață”

În luna martie a anului trecut Eldina a încetat să-și mai epileze părul nedorit de deasupra buzei, dar și să-și penseze sprâncenele. Pe parcursul unui an, tânăra daneză s-a ales cu o mustață destul de vizibilă, dar și cu sprâncene unite.

Dacă acest lucru a scăpat-o, într-adevăr de interesul bărbaților, Eldina a trecut acum la alt nivel de atenție… Lumea o jignește pe stradă. Tânăra nu pare însă deranjată de acest lucru. Își vede netulburată de viața ei, chiar dacă acum lumea a poreclit-o „femeia cu mustață”.

Înainte să-mi las sprâncele și mustața să crească, am simțit că există opțiuni extrem de limitate pentru modul în care trebuie să arate femeile. În comparație cu bărbații, trebuie să cheltuim mai mulți bani și să pierdem mult timp pentru a ne aranja atunci când ieșim în public. Dacă un bărbat nu se bărbierește sau nu se pensează, nimeni nu observă. Nimeni nu comentează. Nu este este nimic ieșit din comun', a declarat daneza, potrivit Metro UK.

Agresată verbal pe stradă

Dacă ochii ei albaștri, buzele pline și pistruii simpatici o făceau acum ceva vreme să se remarce din mulțime, iată că Eldina, oricât și-a dorit să scape de asta, nu a reușit. Acum iese în evidență din cauza sprâncenelor gorase și unite, dar și din cauza mustății. Neepilată timp de un an de zile, aceasta a devenit foarte vizibilă și deranjantă pentru cei din jur.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, în tandrețuri cu un bărbat, în plin scandal cu Gabi Bădălău: „Nu mi-a fost ușor să mă las îmbrățișată”

Citește și: Cum a reacționat Iulia Sălăgean, după ce Bianca Drăgușanu a acuzat-o că îi face avansuri lui Gabi Bădălău: „E ironică și falsă!”

Citește și: Cum se simte Adi Bărar de la Cargo, după 2 zile la Terapie Intensivă, infectat cu COVID-19: „Are comorbidități importante”

Citește și: Gina Pistol, panicată înainte de naștere! „Abia acum realizez ce mi se întâmplă!”

Dacă înainte nu se simțea confortabil dacă ieșea din casă cu sprâncenele nepensate sau dacă mergea la sală neepilată pe picioare, acum Eldina nu mai este deloc deranjată de acest aspect. Din păcate însă, tot nu a scăpat de comentarii, care de data asta sunt răuvoitoare.

Bărbații țipă la mine să îmi smulg sprâncenele și mustața, dar eu le consider o binecuvântare', a declarat tânăra pentru mirror.co.uk.

Chiar dacă decizia de a nu se mai epila a transformat-o în femeia cu mustață, paradoxal, noul look i-a sporit încrederea în sine. Acum, Eldina e fericită că scapă de pretendenții nedoriți.

„Acum, am ales să mă concentrez pe sarcinile și obiectivele pe care trebuie să le îndeplinesc și mai puțin pe modul în care apar atunci când ies din casă. Nu-mi pasă dacă unii oameni de pe stradă mă plac sau nu, pentru că probabil nu-i voi mai vedea vreodată”, a mai spus tânăra. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton