Cum au depășit Simona Pătruleasa și soțul ei cel mai greu moment din căsnicie: "Mulți au ajuns să divorțeze din acest motiv"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Simona Pătruleasa are o relație de 16 ani și este căsătorită de 13 ani. Prezentatoarea ne-a vorbit despre cele mai grele momente din căsnicie și cum a reușit să treacă peste impas, împreună cu soțul ei. Vedeta recunoaște că nu este totul lapte și miere într-un mariaj, că mai există fel și fel de discuții, ca în orice familie, însă pe soțul ei s-a putut baza atunci când a avut cea mai mare nevoie. Prezentatoarea Știrilor Kanal D a fost devastată când a aflat că nu poate rămâne însărcinată, însă după acest moment de cotitură și-a dat seama că Sabin este bărbatul ideal pentru ea. A susținut-o în cele mai dificile momente, iar relația lor a supraviețuit după ce a fost supusă celui mai greu test posibil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

De obicei, oamenii care excelează în carieră nu au același noroc și
în viața personală, dar tu ești o excepție. Cum ai găsit echilibrul între profesie și familie?

Cred că ține de fiecare om în parte. Nu este un secret anume. Eu sunt pefecționistă, ceea ce nu știu cât de bine este, pentru că tind să fiu foarte critică în raport cu mine însămi în primul rând. Putem funcționa normal și fără să tindem să fim perfecți. Încerc să păstrez un echilibru, nu reușesc întotdeauna, dar energia mea se revarsă înspre familia mea, spre Ingrid, în primul rând, dar și spre profesia de jurnalist/prezentator de știri. Am noroc să lucrez în weekend și pot să mă ocup de luni până vineri de Ingrid, să petrecem timp împreună. Pentru mine, programul acesta a fost ceea ce îmi trebuia, astfel încât să îi pot oferi atenție totală fetiței mele.

Simona-Patruleasa-1Simona-Patruleasa-1

Simona Pătruleasa: „Nu avem nevoie de ocazii speciale ca să ne arătăm iubirea'

Te mai surprinde soțul tău, după 13 ani de căsnicie și 16 de relație, cu mici gesturi romantice? Dar tu pe el?

Da, noi nu avem nevoie de ocazii speciale, ca Valentines Day, ca să ne arătăm iubirea. Sabin îmi aduce tot timpul flori, acum și lui Ingrid. Ne
facem mereu mici surprize, lucruri care ne fac plăcere și ne bucură sufletul.

Citește și: Ce a făcut Simona Pătruleasa cu rochia de mireasă.A dat pe ea 12.000 de euro, în anul 2008, și a fost superbă!

Citește și: Secretul unei relații de 14 ani.Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof au stat despărțiți doar 3 zile

Citește și: Adela Popescu a ales trei nume pentru băiețelul lor:„Trebuie să fie și soțul de acord'

Citește și: Leonard Miron o critică pe Andreea Marin:„Promovează la TVR prietenii care o ajută în viaţa personală'

Se întâmplă, bănuiesc, să mai existe și diferențe de opinii câteodată. Cine este primul care lasă de la el în astfel de situații?

Ca în orice familie, există și disensiuni, ne mai supărăm, suntem diferiți. Dar fiecare, în felul lui, lasă de la el, depinde de situație. Am ajuns la maturitatea de a nu spune lucruri care să rănească.

Simona Pătruleasa: „A fost un moment dureros și greu'

Care a fost cel mai dificil moment pe care l-ați traversat împreună tu și Sabin?

Cel mai dificil moment din viața noastră a fost acela în care am aflat că nu pot să rămân însărcinată. A fost un moment dureros și greu. Mi-am dat seama că nu orice soț, bărbat, poate duce un astfel de moment. Mulți tineri au ajuns să divorțeze din acest motiv, pentru că soții erau copleșiți de toată nebunia asta care înseamnă fertilizare in vitro, drumurile la spital. Sabin a fost cel care, atunci când eram cu moralul la pământ, m-a susținut și mi-a dat încredere că vom reuși. Și am reușit.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MARTIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton