"Mă tot împingeau de la spate". Motivul pentru care Andreea Marin s-a înscris la concursul Miss România, în 1994

 Dumitrache Laura
.

Motivul pentru care Andreea Marin s-a înscris la concursul Miss România, în 1994. Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv de la noi din țară. Deși este cunoscută de multă lume, puțini sunt cei care știu că la 19 ani, Andreea Marin s-a înscris la concursul Miss România la insistențele prietenilor. Vedeta a dezvăluit motivul pentru a ales să participe la acest concurs.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Motivul pentru care Andreea Marin s-a înscris la concursul Miss România, în 1994. Andreea Marin, 48 de ani, a început să lucreze în televiziune la 19 ani, iar această meserie a fost cea care a venit către ea. Vedeta s-a angajat la TVR și a moderat emisiunea  „Țara lui Piticot', iar la început, Andreea Marin s-a lovit de descurajarea celor din jur.

andreea marin miss romaniaandreea marin miss romania

Vedeta tv a urmat Informatica la facultate, demonstrând că este extrem de inteligentă. Frumoasă și deșteaptă, Andreea Marin a fost îndemnată de colegii ei să participe la Miss România, în 1997. Frumoasa vedeta s-a descurcat de minune pe scenă, dar recunoaște că nu s-a simțit în largul ei într-o asemenea situație.

Citește și: 'Mie îmi place naturalețea'. Cum reușește Andreea Marin să arate atât de bine la 47 de ani. Ce ritual respectă zi de zi

Citește și:Andreea Marin, afectată după ce fiica ei, Violeta, a decis să studieze în străinătate: „Am nopți când mă gândesc cu lacrimi în ochi la povestea asta'

Citește și:Câți bani primește lunar Larisa Iordache de la statul român. De ce s-a retras din gimnastică: „24 din 24 stăteam stresată şi…'

Citește și:Românii cu venituri mici vor primi un ajutor de la stat de 1.400 de lei, pentru plata facturilor

Motivul pentru care Andreea Marin s-a înscris la concursul Miss România, în 1994

Andreea Marin este fără doar și poate una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din domeniul televiziunii românești. Fosta prezentatoare Tv a reușit să cucerească inimile românilor cu atitudinea sa pozitivă, iar de-a lungul anilor a moderat numeroase proiecte de televiziune. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că Andreea Marin a participat la Miss România în 1994. Avea 19 ani și era extrem de frumoasă, motiv pentru care prietenii săi au încurajat-o să urce pe podium.

După mai bine de 27 de ani, Andreea Marin a dezvăluit care a fost motivul pentru care a acceptat să urce pe scenă. Nu știu, vârsta, cred, vreo 19 ani aveam și prietenii din jur care mă tot împingeau de la spate. A fost o experiență. Pentru mine nu era ceva care să mă propulseze în viață. Cred în ce am aici (n.r. cap) mai degrabă!', a spus Andreea Marin pentru impact.ro.

Andreea Marin: „Dacă nu ești om cu adevărat, nu ai nicio șansă, orice haină ai purta!'

Andreea Marin a prezentat numeroase proiectele de televiziune de-a lungul anilor. De asemenea,fosta soție a lui Ștefan Bănică a colaborat cu mulți designeri care i-au creat ținute spectaculoase pentru aparițiile pe micul ecran.

Am început istoria Surprizelor (n.r emisiunea pe care a prezentat-o la TVR din 1999 până în 2007 ) cu o creatoarea de asemenea cunoscută: Doina Levintza. Nu pun foarte mare preț pe lucrurile astea, pe etichete, pun însă preț pe felul în care te face să te simți o haină atunci când o așezi pe tine, indiferent că are un nume cunoscut sau nu.

În ceea ce privește rochiile create de casa Ellis îți spun cinstit – aceasta este una dintre ele – te fac să te simți femeie în adevăratul sens al cuvântului și asta e tot ce contează', a mai spus vedeta.

Andreea Marin poartă și acum hainele mamei sale

Dincolo de cariera sa de succes, Andreea Marin a recunoscut că viața sa nu a fost una ușoară. A rămas fără mamă la o vârstă foarte fragedă, iar acest lucru a ajutat-o să fie o femeie puternică în următorii ani.

Avea doar 9 ani când cea care i-a dat viață s-a stins într-un accident de mașină. Andreea Marin o simte și acum pe mama ei, mai ales că a păstrat multe dintre rochiile și accesoriile acesteia și le poartă de fiecare dată când i se face dor. Mai am unele rochii ale mamei mele. Și accesorii. Nici nu îmi amintesc cum au ajuns unele la mine și unele la ea. Nu îmi amintesc detaliile astea'., declara Andreea Marin pentru ego.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton