Ce se întâmplă cu mormântul Ilenei Ciuculete, la 6 ani de la moartea ei. Decizia luată de băieții artistei: „Mulți comentează, dar nu știu ce încurcături au fost...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Am aflat ce se întâmplă cu mormântul Ilenei Ciuculete, la 6 ani de la moartea ei. Băieții Ilenei Ciuculete pot răsuflat acum ușurați. După o lungă perioadă, aceștia pot reabilita mormântul mamei lor și pot plăti taxa anuală, neachitată de când s-a stins din viață și soțul cântăreței. Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane le-a aprobat în final cererea pe care au depus-o în august 2022. Mugurel și Cristian Sfetcu nu găseau actele de la locul de veci, care rămăseseră la Cornel Galeș, atfel că nu au putut face nimic până acum. Văduvul artistei a murit și el la doi ani și jumătate după aceasta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce se întâmplă cu mormântul Ilenei Ciuculete, la 6 ani de la moartea ei. Băieții Ilenei Ciuculete nu i-au putut reabilita mormântul artistei până acum, din cauză că au găsit actele de la locul de veci al mamei lor, după moartea soțului acesteia, Cornel Galeș. În urmă cu ceva timp, crucea comună pe care o au Ileana Ciuculete și soțul ei, Cornel Galeș, s-a crăpat într-o parte, lucru ce i-a întristat și mai mult. Acum, băieții artistei, Mugurel și Cristian Sfetcu, au primit aprobare de la Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane și pot sunt bucuroși că pot, în sfârșit, să se ocupe de locul de veci al regretatei cântărețe.

17342966_121551715046190_2037713761568572014_n17342966_121551715046190_2037713761568572014_n

Citește și: Ileana Ciuculete ar fi împlinit 70 de ani. Fiul artistei face dezvăluiri emoționante: „Mi-e dor de ea ca om, ca mamă, ca artist”

Citește și: De ce vor băieții Ilenei Ciuculete să mute sicriul artistei la Craiova: „La șapte ani o strămutăm pe mămica. M-am săturat de lupte cu autoritățile' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată mormântul Corneliei Catanga, la doi ani de la moartea ei. Aurel Pădureanu: 'Este foarte greu…' / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Marin, despre nunta cu Adrian Brâncoveanu, după 3 căsnicii eșuate: „Nu am nimic împotriva căsătoriei, în pofida nepotrivirilor din viața mea. Există speranță și…' / EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu mormântul Ilenei Ciuculete, la 6 ani de la moartea ei

Băieții Ilenei Ciuculete au motiv de bucurie. Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane le-a aprobat în final cererea pe care au depus-o în august 2022, în vederea obținerii unui act de la locul de veci al mamei lor. Mugurel și Cristian Sfetcu au căutat în zadar actele de la mormântul mamei lor, pentru a plăti taxa anuală, neachitată de când s-a stins din viață și soțul cântăreței. Abia acum pot achita taxele.

„O să vin cu câteva pachete la București, dar nu știu exact când. Mămica, pe data de 14 martie, împlinește 6 ani de când a murit. Cred că vin în timpul săptămânii, dar o să văd atunci. Am rezolvat cu actele, după ce m-am zbătut și am făcut multe drumuri… Până la urmă, au înțeles și mi-au concesionat oamenii. Le-am lăsat actele și au văzut cum stă treaba și care a fost situația. Trebuie să îmi facă un referat și apoi să merg la Administrația Crematoriilor să achit taxa, cu referatul întocmit de ei. Taxele sunt neplătite de când a murit Cornel.

Actele de la cimitir erau pe numele lui Cornel, dar nu le-a găsit nimeni. Claudia a renunțat și așa am rămas eu. Am fost la director și am primit aprobare. O să achit taxa și sunt la zi. Mulți comentează, dar nu știu ce încurcături au fost din cauza problemelor legate de acte. Nu că noi nu am fi vrut să rezolvăm', a declarat pentru viva.ro, Mugurel Sfetcu.

Băieții Ilenei Ciuculete au vrut să-și ia mama la Craiova

Până la răspunsul de la Administrația Crematoriilor și Cimitirelor, Mugurel și Cristian Sfetcu s-au gândit chiar la varianta de a-și dezgropa mama și să o strămute pe Ileana Ciuculete în Craiova. Acest lucru se putea întâmpla, însă, abia după șapte ani.

'Fără acel act nu ne ia în considerare. Am dus actul acela, că fata lui Cornel, Claudia Galeș, a renunțat la drepturi, iar el, din partea lui, nu mai are pe nimeni. Mai suntem noi, dar pe mine asta mă interesează, să rezolvăm și această problemă. Crucea este crăpată mai demult. Probabil s-a mai deteriorat, vă dați seama…

Dacă nu am acte, nu putem face nimic. Asta a fost situația. Prin tot ce am trecut până acum ne-a întărit. A trecut. În caz că, Doamne ferește, nu vor să ne ajute, să facem acte, noi așteptăm. La șapte ani o strămutăm pe mămica la Craiova, că avem voie. Eu m-am săturat de lupte cu autoritățile', declaran anul trecut, pentru viva.ro, Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al Ilenei Ciuculete.

Cornel Galeș a murit la doi ani și jumătate după Ileana Ciuculete

Cornel Galeș a murit la distanță de aproape trei ani de când s-a prăpădit regretata Ileana Ciuculete. Cântăreața de muzică populară a murit la vârsta de 64 de ani, în urma virusului hepatitei C. Artista s-a stins pe data de 14 martie 2017, pe un pat de spital. La distanță de doi ani și jumătate, pe 30 noiembrie 2019, văduvul acesteia, Cornel Galeș, a murit și el într-un tragic accident de mașină.

Ileana Ciuculete a fost una dintre cele mai îndrăgite artiste din Zona Olteniei. În întreaga ei carieră, artista a înregistrat 30 de discuri și a fost premiată cu trei discuri de aur și un disc de platină, iar în Serbia a primit un disc de aur.

Foto: facebook/arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton