Cristi Borcea are 50 de persoane în întreținere. De cine are afaceristul grijă, în afara celor 9 copii ai săi: "Toți îți cer câte ceva"

 Radulescu Ruxandra
.

Cristi Borcea are 50 de persoane în întreținere. Cristi Borcea, fostul acţionar al lui Dinamo, are nouă copii cu patru femei diferite, iar cu trei dintre acestea a fost căsătorit o vreme. Afaceristul are grijă ca familiei sale extinse să nu-i lipsească nimic, dar lista persoanelor de care se ocupă financiar este mult mai lungă. Cristi Borcea are 50 de persoane în întreținere, cărora trebuie să le plătească salarii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cristi Borcea are 50 de persoane în întreținere. Fostul acționar Dinamo are mare grijă atât de soția sa, Valentina Pelinel, cât și de fostele partenere care i-au dăruit copii. Afaceristul a fost căsătorit de trei ori, iar din primul mariaj, cu Mihaela, au rezultat Patrick, Melissa și Angelo. George Alexandru și Gloria sunt copiii lui Cristi Borcea și ai Alinei Vidican. În timp ce era căsătorit cu Alina Vidican, Cristi Borcea a avut o relaţie cu avocata Simona Dana Voiculescu. Din iubirea celor doi s-a născut o altă fetiţă, Andreina Carolyn Christine. Din căsnicia cu Valentina Pelinel au rezultat Milan, Indira Maria și Rania Maria. Cristi Borcea a declarat, recent, că are de fapt 50 de persoane în întreținere. Iată despre cine este vorba!

cristi-borcea-copii-9-1cristi-borcea-copii-9-1

Cristi Borcea are 50 de persoane în întreținere

Cristi Borcea este unul dintre cei mai apreciați oameni de afaceri din România, iar pe lângă familia sa, mai are în grijă o sumedenie de angajați cărora trebuie să le asigure salariile.

Citește și: „Nu pot să dorm fără medicamente. Bine că am rămas întreg ca fizic'. Cum l-au afectat pe Cristi Borcea anii petrecuți în închisoare și ce amintiri tulburătoare are

Citește și: Ce se întâmplă între Cristi Borcea și Valentina Pelinel, după 4 ani de mariaj: „Trebuie să mă delimitez și să găsesc starea necesară”

Întotdeauna în jurul oamenilor cu bani, oamenilor puternici, 90% din timp sau cu cine ne vedem, mă refer la toți, îți cer câte ceva, asta e problema. Și am fost obișnuit și sunt obișnuit. Eu nu prea cer pentru că trebuie să dau altora. Nu aș vrea să facă calculele, pentru că ne prinde campionatul viitor, ce înseamnă cheltuielile pentru nouă copii, cu școli, cu case, cu bone, cu mașini și încă 20 de persoane, care nu fac parte din cei care ajută copiii, mă refer la șoferi, bone. Pe fiecare lună am în întreținere peste 50 de persoane permanent. Nu vorbesc de angajați, nu vorbesc de salarii. Și atunci este normal că se uită majoritatea la tine și văd condițiile în care stau copiii mei și unde învață… Dar nu știu prin câte am trecut și ce am pătimit și prin câte suferințe, asta e viața' a spus Cristi Borcea în cadrul podcast-ului „Fiță cu Adiță„.

Cristi Borcea: „Mama este singura femeie în care am încredere totală”

Cristi Borcea este de obicei discret cu viața sa personală, dar întrebat la o emisiune dacă a cumpărat tăcerea fostelor sale soții, afaceristul nu a ezitat să răspundă extrem de direct.

„Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari.

Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate (n.r. bunurile) sunt la mama. Soțiile nu au niciuna nimic pe numele ei. Mihaela a avut casa care e acum pe numele copiilor, Alina, o vilă care e pe numele copiilor. Toți ceilalți copii au case, apartemante, cele mai bune condiții, dar femeile, ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor. Lasă, să aibă copiii!', a mai spus dinamovistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton