Monica Tatoiu dezvăluie secretul căsniciei de 38 de ani: "Te bazezi pe el chiar dacă fuge după o broască țestoasă"

 Dumba Gabriela
.

Monica Tatoiu este căsătorită de 38 de ani și se consideră, astfel, îndreptățită, să ofere sfaturi pentru o viață fericită de cuplu și celor mai tineri, aflați la început de drum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Tatoiu și-a petrecut 38 din cei 64 de ani ai săi alături de Victor, soțul ei. Momentan pensionară, fosta femeie de afaceri mărturisește că o căsnicie atât de lungă nu este imposibilă și nici greu de menținut dacă ai alături omul potrivit. De aceea, siguranța de a fi împreună cu persoana potrivită este un prim secret al unei relații fericite, pe termen lung.

Monica TatoiuMonica Tatoiu

'Au trecut 9 ani de la poza. Sunt 38 de ani de cand pe partie la Bradu am intalnit un prieten pentru o viata. Pentru ca fara prietenie o casnicie nu dureaza. Cu un camarad alaturi lupti in transee, cladesti adaposturi, spate in spate te feresti de atacuri, plangi pe umarul lui atunci cand esti daramat de suparari. O casnicie este ca o scufundare in adancuri. Nu este legal sa o faci fara un partener. Care iti da aer atunci cand s-a terminat butelia…

Trebuie sa te bazezi pe el si el pe tine chiar daca cateodata fuge dupa o broasca testoasa si tu dupa un peste colorat. Important este sa iti gasesti coechipierul care intelege importanta sigurantei in echipa. Pana il gasesti mai ramai fara aer. La tinerete se poate. Va urez tinerilor mei prieteni succes la gasit coechipierul la scufundari in viata', a scris Monica Tatoiu pe Facebook, în dreptul unei fotografii în care apare alături de soțul ei, Victor.

Citește și:

Marius Elisei, primele declarații după despărțirea de Oana Roman și despre afacerea familiei: „Financiar, îmi merge bine”

Văduva lui Vladimir Găitan, mesaj tulburător la 40 de zile de la moartea actorului. Ce a anunțat Tünde

Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani: „Chiar dacă s-au supărat privind unele alegeri pe care le-am făcut…”/ EXCLUSIV

„Fă-ți femeia să se simtă diferită de fiecare dată când te bagi în pat cu ea!'

Monica Tatoiu consideră că deține secretul unei căsnicii fericite până la adânci bătrâneți, ca-n basmele cu prinți și prințese și are sfaturi importante de dat „bărbaților cu creierul cât o nucă”.

„Când stai într-o relație, nu trebuie să schimbi muierile, cum fac majoritatea bărbaţilor cu creierul cât o nucă. Trebuie să reinventezi relaţia cu femeia ta, făcând-o să fie diferită, de fiecare dată când te bagi cu ea în pat. Dar nu toţi bărbaţii sunt în stare de lucrul ăsta”, spunea Monica Tatoiu acum ceva vreme.

Monica Tatoiu, diagnosticată cu cancer la doar 23 de ani

Pe cât de mult noroc a avut în carieră, pe atât de greu încercată a fost cu sănătatea, care i-a făcut probleme înca din cei mai frumoși ani.

Am avut o problemă la 23 de ani şi era să mor: cancer în faza a doua. Tata nu a vrut să-mi pună el diagnosticul, fiindcă nu poţi fi doctor pentru propria familie. Am reuşit să depăşesc momentul cu ajutorul unor prieteni ai tatei. De trei ani de zile boala a revenit. Mi-am făcut nişte analize şi doctorul mi-a zis ‘Puteţi să muriţi în orice clipă’ (…). Sunt lucruri la care refuz să mă gândesc. Am o problemă la şold, probabil că în doi-trei ani ajung în scaunul cu rotile. Sunt zile în care trag piciorul după mine, dar continui să schiez, să dansez‘, a mărturisit Monica pentru The One în urmă cu mai mulți ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton