Mihai Călin, despre rolul din serialul Adela și partenera lui, Andreea Ibacka: "S-a făcut și mai frumoasă"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Mihai Călin este unul dintre protagoniștii din serialul Adela. Actorul, care la 52 de ani are o carte de vizită absolut impresionantă, ne-a vorbit despre rolul său din film. Pasiunea se simte în spatele cuvintelor atunci când vorbește despre profesia lui, ceea ce te face să deslușești imediat care este secretul succesului. Iată ce detalii savuroase am aflat despre rolul pe care îl va juca Mihai Călin în Adela.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai, ne-am bucurat să te vedem din nou într-un serial, anul trecut, și iată că acum „recidivezi, de data asta ca personaj  principal,  în serialul „Adela. Cum ai primit această provocare?

Nu sunt chiar personaj principal, dar să zicem că sunt unul dintre personajele importante. În primul rând, venind propunerea într-un an foarte dificil, m-am bucurat că lucrez, că sunt activ şi că fac asta în echipa Ruxandrei, cu care mă înțeleg foarte bine şi îmi face plăcere să colaborez.

Când am primit propunerea de a juca în serial, veneam după 6 luni în care nu jucasem mai deloc. Abia în ultima lună avusesem cinci spectacole de teatru. Ne-a lipsit mult, a fost o perioadă foarte grea, pentru toată lumea!

Mihai-Calin-Adela-1Mihai-Calin-Adela-1

Mihai Călin, detalii despre personajul din serialul Adela

Dacă în „Sacrificiul ai avut un rol savuros, pe alocuri cu accente comice, în „Adela interpretezi un personaj total diferit. De care dintre ele te simți mai atașat?

Asta e plăcerea unui actor, să facă lucruri diferite. Asta e una dintre marile plăceri ale acestei meserii, să faci într-un moment ceva într-un fel, alteori, mai târziu, să schimbi, nu te plictiseşti, aşa că variația asta îmi face bine.

E dificil să spun că m-am ataşat mai tare de unul dintre ele, dar tind să cred că înclină balanța spre Paul Andronic. Şi ca să dau un pic din casă, până la premieră, vă spun că personajul meu, Paul, e un patron media de televiziune şi alte mijloace mass-media, un tip familist, căruia îi place să locuiască într-o casă mare, înconjurat de întreaga familie.

La un moment  dat,  vestea că are un copil despre care nu ştia îi dă peste cap întreaga existență, dar şi pe cea a familiei lui!

Citește și: Andreea Ibacka, detalii din culisele serialui Adela. Cum se înțelege cu partenerul ei, Mihai Călin:”Diferența de vârstă face ca…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cel mai nou cuplu de pe micile ecrane:Andreea Ibacka și Mihai Călin vor juca în serialul Adela

Citește și: Cine e Vlad Gherman, actorul din serialul Adela.Este logodit cu Cristina Ciobănașu

Citește și: Fiica lui Gabriel Cotabiță, primele declarații despre tatăl ei infectat cu COVID-19:„Nu este intubat'

Mihai Călin și Andreea Ibacka formează un cuplu în serialul Adela

Nu este  prima oară  când joci alături de Andreea Ibacka, v-ați întâlnit și pe platourile serialului „Inimă de igan, acum 13 ani. Cum găsești că v-ați schimbat amândoi de atunci și până acum?

În primul rând, atunci nu prea jucam împreună. Rolurile erau de aşa natură că nu prea ne întâlneam direct pe platou, în secvențe. Deci nu pot să spun că am lucrat, cu adevărat, împreună. Cum ne-am schimbat? Eu am îmbătrânit, ea s-a maturizat, s-a făcut şi mai frumoasă (zâmbește). Eu trec la capitolul tați, în curând bunici, şamd, dar avem nevoie şi de ei, nu?!

În „Adela, suntem soț şi soție, dar avem o căsnicie bazată mai degrabă pe respect decât pe dragoste. Restul vă las să descoperiți pe parcurs.

Sursa foto: Facebook, PR

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton