Monica Gabor, prima fotografie de familie, cu Mr. Pink, fiul lui și Irina Columbeanu. Ce mult a crescut Irinuca!

 Lupescu Anca
.

Monica Gabor a avut parte de un Crăciun superb, în familie. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu are acum tot ce își poate dori: o familie frumoasă, o situație financiară mai mult decât bună și pe fiica ei, Irina, aproape de ea. În plus, ea s-a ales cu un fiu vitreg, copilul lui Mr. Pink, care se înțelege de minune cu Irinuca, așa că cei patru formează o familie frumoasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Columbeanu duce o viață de poveste în America. De Crăciun, familia vedetei s-a fotografiat în formulă completă, lângă bradul de Crăciun.

monica-gabor-alaturi-de-fiica-ei-si-de-mr-pink-in-statele-unite-cum-s-au-distrat-cei-trei_5monica-gabor-alaturi-de-fiica-ei-si-de-mr-pink-in-statele-unite-cum-s-au-distrat-cei-trei_5

Monica Gabor s-a bucurat de sărbătorile de iarnă alături de fiica ei, Irina, și de Mr. Pink, patenerul ei milionar. Vedeta a ales să își asorteze ținuta cu cea a fiicei sale, ca imaginea să fie perfectă.

Monica Gabor a postat pe contul de Instagram o fotografie alături de familia ei  „Crăciun fericit tuturor românilor de pretutindeni! 🎄We wish you a very Merry Christmas!', a scris aceasta în dreptul fotografiei

Imaginea a strâns peste 8.000 de aprecieri în doar câteva ore, iar urmăritorii i-au făcut urări de sărbători fostei soții a lui Irinel Columbeanu. De asemenea, fanii nu au putut să nu observe că Irina începe să semene din ce în ce mai mult cu mama ei: „Wow Irina este copia ta !!!!! Sunteți minunați!'.

Ramona Gabor le-a făcut și ea o urare celor patru: „Crăciun fericit ❤️❤️❤️ vă iubesc ❤️❤️❤️❤️'.

Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de 2 ani

Irinel Columbeanu trece prin momente grele nu doar din pricina problemelor financiare, ci și pentru că nu și-a mai văzut fiica față în față de foarte mult timp. Fostul milionar și Irina nu s-au mai întâlnit de 2 ani, de când s-a mutat în SUA.

Irina a fost crescută de tatăl ei, care a și câștigat custodia sa, până în urmă cu 2 ani când a ales să se mute cu mama sa, Monica Gabor.

Vizibil emoționat atunci când este atins un subiect așa sensibil, Irinel Columbeanu a precizat că fiica lui este bine și că îi este extrem de dor de ea.

„Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsura ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală’, a transmis Irinel Columbeanu.

După ce s-au războit ani de zile, inclusiv pentru custodia micuței Irina, fostul milionar de la Izvorani susține că la momentul actual relația sa cu Monica este una bună, de dragul fiicei lor.

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui:„Sper să mă iubească și actuala lui soție’

Citește și: Sandra Izbașa, cerută în căsătorie de nepotul lui Ştefan Bănică.Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Dan Bittman a spus de ce nu a cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu:„Îmi era frică să…’

‘Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună’, a mai spus Irinel Columbeanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton