Florin Salam, spectacol pentru Bianca Drăgușanu și Roxana Dobre. Ce dedicații le-a făcut la o petrecere, în plină pandemie

 Cica Cristina
.

Florin Salam, Bianca Drăgușanu și Roxana Dobre s-au reunit în a doua zi de Crăciun. Artistul i-a făcut o dedicație de dragoste iubitei sale și a cântat și câteva versuri de dor după despărțirea Biancăi de Alex Bodi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Show complet de sărbători, în plină pandemie! Bianca Drăgușanu s-a întors de curând de la munte și a continuat petrecerea și la revenirea în Capitală.

Blondina a petrecut la celebra casă „Pavlove House', alături de prieteni. S-au bucurat de bucate alese, au petrecut timp împreună și s-au simțit extrem de bine.

Florin-Salam-Roxana-Dobre-Bianca-Dragusanu-1Florin-Salam-Roxana-Dobre-Bianca-Dragusanu-1

Florin Salam, dedicație pentru Bianca Drăgușanu

De la petrecere nu au lipsit Florin Salam și iubita lui, Roxana Dobre. Artistul a cântat la acordeon și chiar i-a dedicat o melodie blondinei. Versurile piesei au dus cu gândul la povestea Biancăi cu fostul soț, Alex Bodi.

„Dar mă doare inima când mă gândesc la cineva și arde cămașa pe mine că se gândește la mine…Nu contează banii mei, știi că mor de ochii tăi', sunt doar câteva dintre versurile melodiei interpetate de Florin Salam pentru Bianca Dăgușanu.

Florin Salam, către Roxana Dobre: „Mi-aș da viața pentru tine”

Desigur, nici iubita lui, Roxana Dobre, nu a fost deloc neglijată. Artistul și-a îndreptat rapid atenția către iubita lui la următoare versuri. Totul a sunat ca o declarație de dragoste pentru partenera lui.

Mor de ochii tăi, prințesa mea, iubirea mea/ Mi-aș da viața pentru tine, m-am obișnuit cu tine/ Să nu mă lași singur pe lume/ Te-aș ruga nevasta mea, știi că tu ești viața mea, fără tine nu pot sta', i-a cântat Florin Salam iubitei sale.

Citește și: Primele imagini cu Florin Salam, după ce a lipsit de la finala X Factor.A petrecut cu familia, într-un restaurant

Citește și: De ce nu a venit Florin Salam la X Factor să cânte alături de nepotul său, Adrian Petrache

Citește și: Andreea Bălan i-a cunoscut familia lui Tiberiu Argint.Artista a fost cu fetițele acasă la părinții lui

Citește și: Culiță Sterp va deveni tată pentru prima oară!Primele imagini cu iubita însărcinată în 4 luni

Bianca Drăgușanu susține că nu are o relație cu milionarul turc

Dat fiind că s-a speculat multă vreme că Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu formează un cuplu, cei doi au făcut lumină în toată povestea. Milionarul turc a ieșit din închisoare în urmă cu patru luni și, deocamdată, după spusele sale, are probleme mai arzătoare de rezolvat înaintea celor sentimentale. Cu toate acestea, Cengiz a admis că nici nu exclude această variantă, cu atât mai mult cu cât Bianca Drăgușanu este o femeie care nu lasă niciun bărbat indiferent.

‘Nu! Nu. Bianca este foarte diferită. Viaţa mea este atât de diferită… Poate că ea ar vrea, poate că eu aş vrea să fie ceva între noi, dar viaţa mea… Începe o perioadă grea pentru mine pentru că abia am ieşit din închisoare, acum 4 luni şi să am o relaţie este foarte greu pentru mine. , a spus milionarul turc pentru Antena Stars.

‘Nu m-am combinat cu el și o să lămuresc lucrul ăsta. Noi doi suntem doar prieteni, dar eu ție nu trebuie să îți dau nicio explicație. Te rog să îți vezi de relația ta. Nu mă lua cu Prințesă, că nu mai vreau să îți răspund la nimic. Vezi-ți de iubita ta, de femeia ta. Nu te privește pe tine ce fac eu. Te rog frumos să te bazezi pe Daria, Alex., i-a transmis Bianca Drăgușanu fostului ei soț.

Bianca Drăgușanu era căsătorită când a contactat-o Cengiz Şıklaroğlu

Într-un interviu pentru Antena Stars, în cadrul căruia milionarul și-a prezentat și casa pentru prima dată, Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu au vorbit cu sinceritate despre relația lor actuală. Fosta soție a lui Alex Bodi a mărturisit că prima oară milionarul turc a abordat-o pe când ea încă forma un cuplu cu acte cu afaceristul.

‘Ne-am cunoscut pe Instagram. Cred că acum un an mi-a scris, dar eu eram căsătorită. Da, eram căsătorită. Şi mi-a verificat profilul şi a văzut că sunt căsătorită, deci nu am răspuns…, s spus Bianca Drăgușanu despre începutul prieteniei cu milionarul turc!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton