Monica Bellucci și fiica sa, pe coperta Vogue Italia. Cum arată Deva, la 16 ani

 Dumitrache Medeea
.

Monica Bellucci și fiica ei cea mare, Deva, în vârstă de 16 ani, au apărut împreună pe coperta revistei Vogue Italia, ediția de iulie. Cele două au fost îmbrăcate la fel, iar fotografia simbolizează trecerea de la o generație la alta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Monica Bellucci a ilustrat cum nu se putea mai frumos predarea ștafetei către generațiile tinere. Vedeta a apărut pe coperta revistei Vogue Italia alături de fiica ei cea mare, Deva.

belluccibellucci

Fiica Monicăi Bellucci seamnă foarte mult cu mama sa și este de o frumusețe izbitoare. Celebra actriță apare în planul secund al revistei, în centrul atenției fiind fiica sa.

Monica Bellucci și fiica sa, pe coperta Vogue Italia

Monica Bellucci și Deva au fost îmbrăcate la fel pentru fotografia de pe coperta revistei Vogue. Cele două poartă rochii negre, decoltate, iar părul este aranjat la fel.

Citește și: Cum a slăbit Monica Bellucci 18 kg cu o dietă inventată de ea.

Citește și: Fiica actriței Monica Bellucci este uluitor de frumoasă!

Citește și: Narcisa şi Ştefan, doi copii dintr-un centru de plasament, au avut media aproape de 10, la BAC 2021

Citește și: Nadine a luat Bacalaureatul, la 44 de ani:

Deva și mama ei nu au fost fotografiate niciodată împreună până acum. Coperta revistei Vogue este o adevărată premieră. În centrul fotografiei apare Deva, iar în planul secund Monica.

Cele două ar putea avea aproape aceeași vârstă. (…) Monica și Deva. Deva și Monica. Mama şi fiica s-au reunit acum într-un studio fotografic din Paris, unde Monica a fost fotografiată de multe ori, în timp ce Deva nu a făcut-o niciodată. Compensația care vine acum este însă uriaşă: nimeni nu le imortalizase niciodată împreună', scrie vogue.it.

„Deva are un chip aparte'

Fotograful care a imortalizat-o pe Monica Bellucci alături de fiica ei a vorbit la superlativ despre Deva. Acesta a fost fermecat de frumusețea tinerei.

Acum ceva timp Monica mi-a arătat o fotografie cu fiica ei pe telefonul mobil și a fost dragoste la prima vedere. Deva are un chip aparte. Pe Monica, pe de altă parte, am văzut-o și am fotografiat-o întotdeauna ca „Bellucci', ca un copil care strălucește pe marele ecran'.

Regizorul Emanuel Farneti a comentat decizia Monicăi Bellucci de a se trece în plan secund și de a o lăsa pe fiica ei să strălucească pe coperta revistei Vogue.

„Monica însăși a dorit să facă gestul de a se da deoparte și de a o lăsa pe Deva în lumina reflectoarelor. Să recunoaștem acest lucru: a face loc celor care vin după noi (o fiică, un succesor) nu este ceva cu care suntem obișnuiți să vedem des. Așa că Deva și cei 16 ani ai săi deschid un număr dedicat în totalitate vârstei sale'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton