Cum arată Monica Anghel nemachiată, la 50 de ani. A slăbit enorm și e tunsă periuță

 Mirea Roxana
.

Monica Anghel este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Oamenii o iubesc nu doar pentru vocea ei incredibilă, dar și pentru naturalețea de care dă dovadă. Artista, în vârstă de 50 de ani, are un look cool și fresh, fiind într-o formă de zile mari. Mai mult, nu se ferește să posteze fotografii nemachiată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Monica Anghel este una dintre cele mai incredibile voci din România. Artista se bucură de aprecierea multora nu doar pentru talentul ei incontestabil, dar și pentru naturalețea și sinceritatea ei. În timp ce se afla în vacanță, la Băile Govora, din județul Vâlcea, Monica Anghel s-a filmat îmbrăcată în costum de baie și fără pic de machiaj pe față. Aceasta se afla la criosaună și a dorit să le vorbească urmăritorilor ei despre procedură.

39091765_2111416642222443_7219956375240048640_n39091765_2111416642222443_7219956375240048640_n

Acum sunt la criosaună. Trebuie să mă mișc în timpul ăsta pentru că dacă nu mă mișc, deger. Nu o să stau mai mult de un minut. Temperatura ajunge la -110 grade. Deja simt că îngheț. Mai am 10 secunde? Aa… e chiar OK. Am în picioare niște botoșei de lână să nu-mi înghețe tălpicile', a spus Monica Anghel pe Instagram.

Citește și: Ce medie are fiul cel mare al Ancăi Serea la Bac.Ce facultate va urma David

Citește și: Cum și-a cunoscut actorul Costel Constantin soția, în urmă cu 50 de ani:„M-am dus direct la masa lor'/ EXCLUSIV

Citește și: Drama neștiută a Luminiței Gheorghiu.Fiica de 6 ani a murit în timp ce ea se pregătea pentru Moromeții

Citește și: Adi Nartea a avut o tumoare la cap:„Mi-au spus că voi rămâne desfigurat'

Monica Anghel a restaurat conacul familiei cu fonduri europene

Vedeta a povestit că a accesat fonduri europene pentru a restaura conacul familiei, care se află situat în zona Argeșului. Este vorba despre un conac boieresc, cu opt camere, fiecare cu baie proprie, tv, radio, internet prin wi-fi şi parcare supravegheată video. Pensiunea „Sfânta Elena’ este localizată la 5 kilometri de satul Gămăceşti. Turiștii pot dispune de o suprafaţă mare de teren, cu ieşire și la Râul Bratia, potrivit playtech.ro.

Artista a subliniat că băiețelul ei este cel mai fericit când stă acolo, pentru că are ocazia de a se juca în aer liber.

Este conacul familiei, am folosit fonduri europene. E în zona Argeșului, este o zonă de vis, acolo baiețelul meu se bucura de natură. Fiul meu se bucură de toți gușterii, am fost și la căprițe și am muls și capra pentru prima dată. Ne-am împrietenit și cu cățeii din sat. De sărbători am fost acolo, am stat trei săptămâni, pentru ca Aviv a fost cu școala online. Eu cred ca așa trebuie sa crească toți copiii, dar evident ca a mai stat și pe telefon și pe tabletă, dar când am fost eu ocupată', a relatat Monica Anghel la Vorbește lumea.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton